Anmeldelser hjemkjørte møbler

Sjekk - beste møbler


2019 har allerede gjort et godt utseende i våre hjem, og har brakt mange nyheter og dynamiske endringer i interiørmarkedet. Som praksis i årets møbler håndverk dominerer, dette er minimalisme, multifunksjonalitet og edle materialer. Det er derfor verdt å sørge for at denne utstillingsvinduet til huset vårt ikke bare er pent, men også fasjonabelt.
På bølgen av nye produkter presenterer vi moderne møbler som revolusjonerer interiørdesignmarkedet i 2019! Oppdag nye produkter og sjekk ut de hotteste trender.


Møbler på nett


Interiørdesign kan være en stressende prosess. Vi ønsker alle at våre hjem skal se imponerende ut og ha vakkert dekorerte interiør. Samtidig må hvert rom være funksjonelt og la brukerne bruke plassen så mye som mulig. Interiøret bør gjenspeile våre individuelle lidenskaper og designideer. Med oss blir det lettere fordi vi har erfaring med møbler, og vi vil velge de moderne og de beste møbler!

Stor kommode med LED-belysning - de mest fasjonable forslagene

Stor kommode med LED-belysning - de mest fasjonable forslageneKommode med LED-belysning - en oversikt over de mest fasjonable forslagene. Se de siste forslagene direkte fra interiørarkitektenes hånd. Vi inviterer deg til å lese!
 

Les mer

Interiørtrender 2019. Se hva som vil bli fasjonable i år

Interiørtrender 2019. Se hva som vil bli fasjonable i årDen offisielle velkommen til det nye året ligger allerede bak oss, så i henhold til vår lille tradisjon, vil vi introdusere interiørtendene 2019!
Les mer

Når skal vi bytte til ny madrass ?

Når skal vi bytte til ny madrass ?Har madrassen er best før dato ? Det høres absurd, men svaret er JA. Madrassen har en best før dato og etter den har gått ut er det på tid å tenke på en ny
Les mer

Du lurte om glass spisebord til stue ?

Du lurte om glass spisebord til stue ?Moderne glassbord til attraktive priser. Øverste modernitet og eleganse i spisestuen eller stuen er et glassbord, som, uansett størrelse, ser lys ut og kan visuelt forstørre rommet.
Les mer

Klassike møbler, NY STIL

Klassike møbler, NY STILEn sjenk og en stol, skapet kjøpte jeg billig fra en gjenbruks side og stolen fant jeg ved en konteiner. Møblene var ikke i spesielt god stand når jeg fikk dem
Les mer

På besøk hos Annelies Dorsman

På besøk hos Annelies DorsmanJeg mener jeg liker godt Scandidesign men jeg lengtet virkelig etter å se noe mer fargerikt og nytt. I dag er vi i Nederland og som vi klart kan se har nederlendere utrolig bra smak i interiør og design
Les mer

Fargen av 2019 - Pale Dogwood !

Fargen av 2019 - Pale Dogwood ! Det er en stor forskjell mellom ineteriør vi beundrer og interiør vi selv vil bo i. Av og til går disse selvfølgelig fint sammen, men ikke nødvendigvis
Les mer

3 ideer til dekor av soverom

3 ideer til dekor av soveromViss kjøkken og stua er hjerte til huset så er såverommet lungene. Dette er plassen hvor vi lader batteriene og fornyer energien vår
Les mer

Insiden til jess levitz's apartment

Insiden til jess levitz's apartmentJo flere flotte interiør jeg ser, jo mer kunnskap tilnærmer jeg meg og jo mer forstår jeg Det er en stor forskjell mellom ineteriør vi beundrer og interiør vi selv vil bo i
Les mer

Fargen er fin

Fargen er fin Nøyaktig ja, kult som sjokolade, lukter godt, snille ord eller hvite vin. Det vil si ingenting for mye
Les mer

Follow the style ! Retro

Follow the style ! Retro Retro stoler overbeviser perfekt med industriell belysning, moderne, kjølig gulv fra tuten med varmen fra peishjørnet
Les mer

Hvordan man kan delle ut soner i er rom

Hvordan man kan delle ut soner i er rom Nesten alle av oss har bodd i et rom som ikke passet oss når det gjelder organisering og innredning.
Les mer

Hva er forskjellen mellom springfjærmadrass og en lommemadrass ?

Hva er forskjellen mellom springfjærmadrass  og en lommemadrass ?

Ved hjelp av et fornuftig og gjennomtenkt arrangementet i stuen, kan du gi rommet en koselig innredning og koselig stemning av Jul. Så hvordan kan du skape den festlige atmosfæren til ditt hjem?


Les mer

Varmt og koselig, få inn den magiske julen i din stue

Varmt og koselig, få inn den magiske julen i din stue

Ved hjelp av et fornuftig og gjennomtenkt arrangementet i stuen, kan du gi rommet en koselig innredning og koselig stemning av Jul. Så hvordan kan du skape den festlige atmosfæren til ditt hjem?


Les mer

Dekoratør guide - skandinavisk stil

Dekoratør guide - skandinavisk stil

Inspirert av naturen, er skandinavisk stil en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Hans skjønnhet ligger i naturlig enkelhet.

Minimalistisk, økologisk, upretensiøs preget av harmoni som gir fred til interiøret..

I skandinavisk stil er det ikke noe sted for ekstravaganse, mens enkle former dominerer.

Og det er derfor det er så universell og tidløs.


Les mer

Årets farger 2018 - natur i interiørdesign

Årets farger 2018 - natur i interiørdesign

Nylig ble interiøret dominert av grått, som trofast ble ledsaget av hvitt

Disse fargene dominerte arrangementene av mange rom, ofte moderne og minimalistiske.

Foreløpig legger designerne seg innvendig i nærheten av naturen, og det er natur som har blitt en fargeinspirasjon for varme arrangementer.

Hvilke farger dominerer denne sesongen?


Les mer

Moderne barneseng HUS

SENG HUS - HVA SKAL DU VITE FØR KJØP?

Tre hus senger er et flott sted til å sove og leke. Den enkle utformingen av våre senger vil fungere i ethvert interiør, og valg av passende tilbehør vil gjøre ditt barns rom til et ekte kongerike :)


Les mer

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel