Glade jul - høytider med en idé

2019-12-16
Glade jul  - høytider med en idé
 

Hvorfor feirer vi jul - vi svarer!

Vi gledet oss til dette innlegget! Vi ventet utålmodig på dagen da vi pynter kontoret til jul - vi skal kle juletreet, henge kranser i vinduene, lage borddekorasjon. Lukten av gran, kjegler, pepperkaker, kaffebrygg et eller annet sted, musikk. Julenes atmosfære skapes sakte. Noe historie til å begynne med... Julen har historisk sett vært full av ritualer og skikker knyttet til landet og begynnelsen av den nye høsten, og med ideen om å forene lykke og velstand i det nye året. Hvor mange dager er det til jul ? 2 dager fra 24. til 26. desember. Nåværende juletradisjoner er en kombinasjon av symboler og tradisjoner av både hedensk og kristen opprinnelse. Hele denne gledelige perioden med de såkalte "hellige kvelder" begynner dagen før jubileet for Jesu fødsel, den høytidelige fridtjofs jul. I år ble vi inspirert av bilder sendt fra våre fornøyde kunder! De er fulle av julestemning. Døm selv!

Loveli kommode presentert på bildene fra våre kunder er imponerende, ikke sant?
Små håndtak og høye ben i skandinavisk stil - vi liker det!

Hjørnesofa Vegas er et sjarmerende møbel som takket være sin universelle design og attraktive pris har blitt bestselgeren i år.
En velprøvd modell for drømmesalongen din!

Moria-bordet med sin mindre versjon Mira er en perfekt duo som kan sees i vakre bilder fra våre kunder!
Vi er imponert, og du?

Tiffany seng er drømmen til enhver beundrer av stilig interiør som glamour. Du liker ikke kjedsomhet, liker du å rekke farger hjemme? Se hvor vakkert soverommet ser fullt ut av dekorasjoner og intense farger kombinert med sengen vår!

Scandi-stolen er en ekte sensasjon - den passer nesten til ethvert interiør - den vil finne seg selv i skandinaviske tøffe klima like bra som i stilige glamoursalonger. Klienten sendte oss et bilde av Scandi i en rustikk duett med et Valentino-bord - effekten er fantastisk!

Chic velvet, som navnet antyder, gir stil til interiøret! En vakker velour i en intens farge vil absolutt opplive interiøret og gi det karakter. Se hvor vakkert klienten vår gjorde det! Tusen takk for bildene.

Alternativ jul - DIY-dekorasjoner

Det er allerede halv desember - vi oppfordrer deg til å ta vare på julepynt! I motsetning til utseendet, er det en metode i denne galskapen. Hva denne gangen? Vi forklarer allerede. Det er først og fremst et innlegg om hvordan du planlegger dekorative motiver i interiøret ditt - hvis du gjør det med omhu, slipper du å kaste bort for mye tid eller penger på julepynt. Alt du trenger er kosmetiske forandringer som puster en festlig ånd i våre helårs dekorasjoner.

Jul i norge - inspirasjoner

Dagens innlegg vil derfor være en annen håndfull inspirasjon om genialt, og fremfor alt lett å endre interiørdesign. Du kan forresten diagnostisere hvordan det ser ut hjemme hos deg på forhånd. Kanskje det viser seg at interiøret ditt allerede inneholder tilbehør som du enkelt kan forvandle til julepynt? Og selv om du ikke gjør det (selv om det er vanskelig for oss å tro det), vil du i det minste vite hvor du skal se etter dem ... Vi garanterer - de vil være nyttige ikke bare i høytiden, men også i helårsversjon.
Bruken av disse interiørdekorasjonene i hvert hjem som julepynt er vel åpenbar? Imidlertid, hvis du allerede har blitt litt lei av å sette juletre kvister og kaker i dem, er det på tide med en lett metamorfose av denne løsningen. Hva med anheng?

Pendants - ønskeliste til jul

Anhengene er verdt å huske ikke bare i anledning julen, men også hver dag. Et juletre- eller snømannstema er ganske tydelig assosiert med juleperioden. Stjernen eller hjertet er imidlertid ikke så åpenbare lenger, og i tillegg vil de bevise seg ikke bare i form av anheng, men også dekorative figurer. Og hvis vi satser på slikt i gull eller sølv, og til og med i universelt treverk, så får vi den perfekte "2in1" -dekorasjonen - hver dag og på høytider. Og husk at anhengene vil se bra ut ikke bare på komposisjonen som er opprettet i vasen eller blomsterpotten, men også når du dekorerer vinduene, og til og med på smykkestativet.

Norsk jul - deksler til blomsterpotter og tabletter

Og hvis du ikke virkelig liker ideen om å erstatte dekslene med blomsterpotter i løpet av høytiden, men du fremdeles vil understreke ferieånden her, kan du prøve metoden fra bildet over. Alt du trenger er et stykke gavepapir, vanlig streng og en festlig blomsterpotte klar. Bare vær forsiktig - vannmotstand er ikke en av dens styrker ... Vi er store fans av vegger dekket med tavlemaling, og det er grunnen til at vi legger merke til det dekorative potensialet som ligger i en tilsynelatende vanlig tavle. Liste over daglige kjøp? En noe utdatert, men alltid sjarmerende form for kommunikasjon med husstandens medlemmer? Også. Men vi liker spesielt godt bruken av den til spesielle ferieoppgaver...

Girlander jul og grangrener

Ikke bli fornærmet av denne lille innsiktsfulle ideen. I dag er julepynt laget av helårs interiørdesignelementer, så det er vanskelig å ignorere tilbehør som er så opplagte i så måte. Hvordan gi dem litt julestemning? Alt du trenger er en grangran ved siden av dem, noen få kongler eller hjemmelaget pepperkake og voilà. En flott og enkel idé er kranseknusere - Internett er fullt av julekonstruksjoner som er klare til å trykkes. Du kan også gjøre litt opp ned - reinsdyr lysestaker kjøpt som julepynt kan være like godt egnet til enhver annen tid på året…

Bomullsboller - ønskeliste jul

Innrøm det - har du blitt gal av bomullskuler? Fordi vi for lengst har falt for trikset ... La oss ikke tømme oss selv - som liker koselig tilbehør, de vil neppe gi opp. Vi liker spesielt naturen deres året rundt, selv om det ikke kan skjules at de er uerstattelige spesielt under lange, sene høst- og vinterkvelder. Det er perfekt for jula. Alt du trenger er en streng bomullsballer som er plassert på kantene eller møbelene, på en vindusstangstang, på et rekkverk ved trappene ... Det er virkelig mange muligheter. I tillegg er det et dekorativt alternativ som fungerer like bra i rom med forskjellige formål. I et romantisk soverom, en koselig stue, i et stilig rom for et barn, og til og med på et feriebord, hvor det kan erstatte tradisjonelle lysestaker.

Little dager til jul

Kommer tilbake til lyktene - hvis du liker julepynt som er like koselig så vel som original, så forteller noe oss at denne geniale måten å bruke lykter og bomullsballer kanskje appellerer til deg...

Inspirasjoner fra Jul 2018, dvs. rotting

Rotting eller kurvkurver, kurver og kurver i mange hjem nyter glødende popularitet, og spiller forskjellige roller - fra dekorasjon til praktisk oppbevaring. Hva med å inkludere dem på pottetrekkene til høytiden, der du setter inn mindre og større juletrær? Og husk at det ikke bare er rotting- og kurvkurver som skal brukes som julepynt i løpet av jula - annet tilbehør laget av disse materialene vil også se bra ut i løpet av denne perioden. Alt du trenger er en vanlig treskål, en glassbeholder eller en kiste, der vi oppbevarer smykker hver dag, og til og med en keramisk eller metallform til småkaker til jul . Etter å ha satt noen få julekuler, nøtter eller kjegler i dem, vil vi raskt få julepynt full av naturlig sjarm og enkelhet.

Fragrance gledelig jul

Og hvis du også ønsker å motta en uforglemmelig aromaopplevelse i bonusen, så anbefaler vi en pålitelig måte om vinteren (og sannsynligvis i det minste av noen av dere kjente) måte - fullpakket med nellik appelsiner eller mandariner. Ikke bare nesene, men også gjestene dine vil være takknemlige for slik julepynt.

La din jul 2019 bli uforglemmelig!

Og hvordan? Du har det meste av dette tilbehøret hjemme, ikke sant? Og dette er en overraskelse ... Så bruk dem godt i disse stadig raskere juleferien.

 

 
Vis flere tekster fra Desember 2019
Anbefales
Hjørnesofa med opbevaring blå VegasHjørnesofa med opbevaring blå Vegas
8 590,00 ,-15 975,00 ,-2577poenger
SCANDI stol hvitSCANDI stol hvit
650,00 ,-195poenger
Kobber kaffebord MORIAKobber kaffebord MORIA
2 840,00 ,-4 060,00 ,-852poenger
Kobber kaffebord MIRA Kobber kaffebord MIRA
1 560,00 ,-3 120,00 ,-468poenger
Enkelt seng rosa 90x200 TiffanyEnkelt seng rosa 90x200 Tiffany
4 300,00 ,-4 900,00 ,-1290poenger

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel