Hvordan dekorere et romslig interiør, det vil si de perfekte møbler for loftet

2018-10-12
Hvordan dekorere et romslig interiør, det vil si de perfekte møbler for loftetIndustriell stil, eller innredning av loftet

Interiører av lofter har en spesiell, unik stemning som er vanskelig å oppnå i et annet rom. Og alt fordi de er tilpasset leiligheter, romslige områder av forlatte fabrikkbygninger, vanligvis store lager eller varehus. Så hva er den industrielle stilen som er karakteristisk for lofter? 

Kunstnerisk historie av lofter
 

Mote for å tilpasse gamle, forlatte industriområder ble født i USA ved 1950-tallet og 1960-tallet. I utgangspunktet ble interessen for dem vist hovedsakelig av kunstnere som kombinerte en flat og et studio i ett rom. Trenden som skyldes funksjonelle og økonomiske grunner har raskt blitt en determinant for en bestemt livsstil. Men oppfinnsomhet av kunstnere i å tilpasse industriell plass som innebar at resten av samfunnet gjorde oppmerksom på lofter, noe som gjør det nesten leiligheter med høy kvalitet på bruk.

Industrielle aksenter

Industrielle aksenter Fordi takflatene er tidligere fabrikkbygninger, reflekterer interiørarkitekturen tydelig produksjonshallene og lager. Denne industrielle utholdenbart og enkelheten gjør den industrielle stilen som tilhører moderne interiørdesign, riktig design. Lofter er preget av åpen plass, som er definert av uferdig og ikke-pusset betong, armert betong eller murvegger, vanligvis i det minste delvis igjen i sin originale, raske form. Mye lys er gitt av store vinduer, hvor glassruten er delt av stålrammer. I interiøret er det synlige industrielle aksenter, for eksempel metallkonstruksjoner som strekker seg under taket, ventilasjonsrør eller elektriske installasjoner. Høyden på rommet krever montering av lange hengende lamper, vanligvis med metall nyanser. Dette reiser spørsmålet om hvorvidt i dette store, strenge interiøret med et minimalistisk arrangement kan du få det rette stemningen for en koselig leilighet ? Det viser seg at du kan. Og alt på grunn av møbler og andre elementer av innredningen.

Moderne bord Senso

Senso bordplaten er laget av massiv eik, som er oljet, mens beina av stål. Høy kvalitet utførelser og materialer for å sikre holdbarhet og beskyttelse for år

Se mer

Kaffebord Simple Plus Rect

Kaffebord SIMPLE pluss RECT SM / LG - bestselger, enkelt og praktisk møbel, med en ekstra hylle plassert under toppen, ramme laget av en metall i hvitt eller svart farge, tykk, solide topp plater i sanremo, sonoma, truffel eller wenge farger

Se mer

Ett rom

Det er ingen klar oppdeling i brukbare soner i lofter. Faktisk er vedlegg som tilsvarer funksjonelle soner i et hus eller en leilighet skilt ut, som på en kontraktsmessig måte gjennomsyrer det store rommet. På den ene siden gir det en følelse av friheten, men på den annen side kan det begrense personvernet. Grensen til individuelle soner (som svarer til de faktiske rommene på leiligheten) er definert av innredningene eller elementene i innredningen, eventuelt bestående av strukturelle elementer, som søyler, bjelker eller små vegger som utgjør den indre arkitekturen. Hvis det imidlertid kreves en klar separasjon, kan faste delvegger eller delvegger laget av glass settes inn.

Vanligvis er divisjonen imidlertid laget ved å bruke:
• møbler - sengen avgjør soverommet, bokhylsen etterligner partisjonen som deler sonene,
• tepper - forskjellige størrelser og farger for bestemte soner,
• Gulvtype - betong, keramikk, tre, harpiksholdig.

Blant de fargene som brukes i lofter, i tillegg til grå betong og murstein rød, er hvit den vanligste, noe som introduserer en hyggelig atmosfære. Ekspressive nyanser er bare reservert for møbler som er kontrasterende mot bakgrunnen av vegger i dype farger.
.

 

Stol SCANDI hvit

Tidløs skandinavisk design muliggjør bruk av stoler i alle typer rom.

Se mer

Avlastningsbord ISABELL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Se mer

Sofa Verona

Moderne og stilig sofa. Perfekt for å slappe av med familie og venner

Se mer

Minimalisme av utstyr

Fordi loftet er et romslig rom med utpekte bruksområder, må mengden av møbler og utstyr bare være begrenset til de som svarer til kjøkken, stue, spisestue, soverom - eller verksted, hvis det var planlagt. Det er viktig å opprettholde konsistensen av alle komponentene i arrangementet - møbler, materialer, farger og dekorative elementer - i det hele tatt, et så stort interiør.


Fordi loftet er et romslig rom med utpekte bruksområder, må mengden av møbler og utstyr bare være begrenset til de som svarer til kjøkken, stue, spisestue, soverom - eller verksted, hvis det var planlagt. Det er viktig å opprettholde konsistensen av alle komponentene i arrangementet - møbler, materialer, farger og dekorative elementer - i det hele tatt, et så stort interiør.

Punktet med moderering

Minimalisme av industrielt interiør er ødelagt av dekorasjoner som forekommer, men i begrensede mengder. På veggene i det romslige interiøret ser store formatfotografier som viser byen, svart-hvite portretter eller abstrakt grafikk godt ut. Kvaliteten på dekorasjonene som samsvarer med arrangementet er viktig, ikke mengden av småbiter for hvilke det ikke er noe sted på loftet fra det estetiske synspunktet.

 
pixel
Vis flere tekster fra October 2018
kommentarer
Anbefales
Bokhylle Stonno REG-1 90 cmBokhylle Stonno REG-1 90 cm
2 099,00 ,-2 900,00 ,-629.70poenger
Hoker Spaw bøk treHoker Spaw bøk tre
3 290,00 ,-987poenger
Avlastningsbord ISABELL krom/hvit 110x30x80 cmAvlastningsbord ISABELL krom/hvit 110x30x80 cm
2 350,00 ,-3 100,00 ,-705poenger
Salongbord sett ZEROSalongbord sett ZERO
2 380,00 ,-2 950,00 ,-714poenger

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk