Informasjoner om butikken

 
 

Velkomen i Selly Home AS

Vi tilbyr produker av den høyeste kvalitet , med attraktive priser og levering direkte til din dør. Hovedmålet vårt er å gi kundene våre en behagelig hviletid og kvalitetstid i hjemmet. Noe som er viktig for en god hverdag.

En sunn og avslappende søvn er et nøkkelelement. Derfor er det å gi deg madrasser, sengetøy og dyner av den høyeste kvalitet og komfor vårt hoved fokus når du handler hos oss. I vår nettbutikk kan du også finne sofa sett med forskjellig utfvalg av stoffer og tekstisler, dette kan du selv få tilpasset og nermest skreddersydd etter egne behov og smak.. Lenestoler, sofaer, moderne hjørnesofaer med sovefunksjon. Et bredt spekter og et bredt utvalg av møbeltrekk materialer og farger som skal sikre behagelig følelse, til og med de mest krevende kundene vil få møtt sine behov hos oss. Vi tilbyr også bord, kaffebord, skap, hyller, komoder

 

 

Vi har et bredt utvalg av møbler til stue, soverom, bad og barneværelse. Våre møbler er laget med materialer av høy kvalitet. Vi holder oss oppdaterte på de nyeste trendene i moderne design. Ved tilfelle av uoppfylte forventninger ved leveranse gvaranterer vi retur uten begrunnelse.

Vi vil være helt sikre på at du skal finne dine drømmemøbler blandt våre stilfulle, elegante, praktiske og komfortsble møbler. Våre konsulenter har kunnskap og erfaring som gjør at de kan tilpasse din bestilling helt etter dine behov. De vil hjelpe til med å velge, gi råd og ffinne de optimale løsningene. Tilliten til våre kunder er noe verdsetter høyt. Vi inviterer deg til å bli med i denne kretsen og velger å handle hoss oss. Vi sees hos Sally Home AS.

 

Vi inviterer deg til å besøke våre profiler på sosiale medier Facebook Instagram Youtube Twitter Pinterest Blog

Facebook Twitter Googleplus Pinterest Youtube Instagram Rss
 
Anbefales
Hjørnesofa Grey grå venstre 238x146x94 cmHjørnesofa Grey grå venstre 238x146x94 cm
7 890,00 ,-9 790,00 ,-2367poenger
Moderne seng KM13 05 hvit/svart 140x200 cmModerne seng KM13 05 hvit/svart 140x200 cm
8 775,00 ,-9 600,00 ,-2632.50poenger

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel