Møbler kuriositeter

Interiørdesign - hvor får du inspirasjon fra?


På en måte er det gode ideer for interiørdesign rundt oss. Det er verdt å ha øyne som er åpne for farger, teksturer, materialer og dekorasjoner når man besøker forskjellige hus eller bla om magasiner om interiørdesign. Med hjelp av Sellyhome kan vi ordne arrangementer basert på de som er sett på TV eller på kino, og til og med avgrense dem etter preferanser. For noen mennesker kan konsultasjon med en ekspert innen design være uvurderlig. En slik person kan gi verdifulle tips og inspirasjon angående den anbefalte fargepaletten, den rette blandingen av materialer og hvordan man kan trekke det beste fra store eller små overflater. Likevel vil vår fantasi alltid være den viktigste kilden til ideer. Takket være det, vil vi skape interiørarrangementer som vil antennes våre sanser og inspirere deg til å fortsette designet.

Møbler til et lite soverom

Møbler til et lite soveromHvordan innrede soverom? Et lite soverom er ikke et problem! Vi inviterer deg til å lese rådene våre!
Les mer

Hvordan dyrke økologiske lærmøbler?

Hvordan dyrke økologiske lærmøbler?Hvile sett av økologisk skinn er ganske populær. Denne typen møbeltrekk er et slags kompromiss mellom drømmer om lærmøbler og prisen. Nøkkelen her er å ta vare på dem ordentlig.
Les mer

Interiørtrender 2019. Se hva som vil bli fasjonable i år

Interiørtrender 2019. Se hva som vil bli fasjonable i årDen offisielle velkommen til det nye året ligger allerede bak oss, så i henhold til vår lille tradisjon, vil vi introdusere interiørtendene 2019!
Les mer

Hvordan dekker et påskebord

Hvordan dekker et påskebord Årets påske skal gi meg også mange muligheter! For en stund har jeg samlet inn inspirasjoner, jeg observerer trender og stille meg spørsmål
Les mer

5 Lette Familie Diy

5 Lette Familie Diy I dag, fem meget enkle aktiviteter som vil integrere, gi underholdning, og som et resultat, puste vårens ånd inn i et hjem interiør!
Les mer

På besøk hos Annelies Dorsman

På besøk hos Annelies DorsmanJeg mener jeg liker godt Scandidesign men jeg lengtet virkelig etter å se noe mer fargerikt og nytt. I dag er vi i Nederland og som vi klart kan se har nederlendere utrolig bra smak i interiør og design
Les mer

Fargen av 2019 - Pale Dogwood !

Fargen av 2019 - Pale Dogwood ! Det er en stor forskjell mellom ineteriør vi beundrer og interiør vi selv vil bo i. Av og til går disse selvfølgelig fint sammen, men ikke nødvendigvis
Les mer

10 planter som er verdt å ha i ditt hjem

10 planter som er verdt å ha i ditt hjemJungel tema hjemme er veldig trendy nå og det fines en liste med mange trendy potteplanter, som kan dekorere alle type prosjekt, som gir harakter og ønskende klor i prosjekten.
Les mer

Interiørdesign ifølge feng shui

Interiørdesign ifølge feng shui Kinesisk kunst av interiørdesign, kalt feng shui, er nesten 3000 år gammel. Hennes jobb er å gi familiemedlemmer velvære på alle områder av livet
Les mer

Follow the style Natural og Loft

Follow the style Natural og Loft Du kan føler deg fri som hjemme, sier man. Eller at smaken ikke bør diskuteres. Jeg gir en høy fem alle sammen
Les mer

Fokus på: Små Hytter !

Fokus på: Små Hytter !

Såkalte hytter, dvs kompakte sommerhus, gjør en stor karriere i pinterest gallerier, livsstilsblogger og instagram.


Les mer

Minimal av farge i interiørdesign

Minimal av farge i interiørdesign

Selv om disse fargene er tilknyttet med stramhet og enkelhet, kan ordninger med deres bruk være svært interessante, noe som gjør rommet elegant og likevel behagelig.


Les mer

Hva er forskjellen mellom springfjærmadrass og en lommemadrass ?

Hva er forskjellen mellom springfjærmadrass og en lommemadrass ?

Ved hjelp av et fornuftig og gjennomtenkt arrangementet i stuen, kan du gi rommet en koselig innredning og koselig stemning av Jul. Så hvordan kan du skape den festlige atmosfæren til ditt hjem?


Les mer

Hvordan fjerne resistente flekker fra møbler av ulike slag ?

Hvordan fjerne resistente flekker fra møbler av ulike slag ?

Spørsmålet er sikkert alle spurte seg gjentatte ganger, da vi ser stygge smuss på en treflate eller lærbelegg .

Møbler er dessverre utsatte for forskjellige typer skitt , og noen av dem er vanskelige å bli fjernet


Les mer

Eco stil - Arrangement av interiør i harmoni med naturen

Eco stil - Arrangement av interiør i harmoni med naturen

Nå utbredt økologisk livsstil er ikke bare sunn mat og fysisk aktivitet. Eco bravely "går inn i salongene" inn i interiøret av leiligheter og hus


Les mer

Dekoratør guide - skandinavisk stil

Dekoratør guide - skandinavisk stil

Inspirert av naturen, er skandinavisk stil en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Hans skjønnhet ligger i naturlig enkelhet.

Minimalistisk, økologisk, upretensiøs preget av harmoni som gir fred til interiøret..

I skandinavisk stil er det ikke noe sted for ekstravaganse, mens enkle former dominerer.

Og det er derfor det er så universell og tidløs.


Les mer

Årets farger 2018 - natur i interiørdesign

Årets farger 2018 - natur i interiørdesign

Nylig ble interiøret dominert av grått, som trofast ble ledsaget av hvitt

Disse fargene dominerte arrangementene av mange rom, ofte moderne og minimalistiske.

Foreløpig legger designerne seg innvendig i nærheten av naturen, og det er natur som har blitt en fargeinspirasjon for varme arrangementer.

Hvilke farger dominerer denne sesongen?


Les mer

  Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
  Lukk
  pixel