Påsketilbud hos Selly Home - billige møbler!

2020-04-08
Påsketilbud hos Selly Home - billige møbler!
 

 

Mangler du fasjonable møbler til stuen eller rommet? Ikke noe problem! Den kommende påsken er det perfekte tidspunktet å gjøre endringer i livet og også i leiligheten. Derfor bør du ikke gå glipp av den siste påsketilbud, som fortsetter på Selly Home!

Vår bestselger - Gled deg over samlingen, påskesalget fortsetter!

ENJOY kolleksjonen er en moderne tilnærming til arrangementet av interiøret, som du får takket være enkelheten og de mange arrangementene. Den kontrastfulle kombinasjonen av en svart base med tre farger på dekorer: håndverker eik, hvit og grå, vil gi interiøret ditt en ekstraordinær stil som vil tiltrekke seg utseende og vekke interesse og glede. Billig møbler for stue Enjoy kolleksjonen er preget av loftets stil og enkelhet. Kombinasjonen av en svart base med tre farger på dekorer gjør at møblene ser ekstraordinære og uvanlige ut.

Du vil få en unik tilnærming til arrangementet av interiøret takket være enkelhet og mange arrangementalternativer. Den kontrastfulle kombinasjonen av en metallramme med tre farger på dekorer vil gjøre interiøret ekstraordinært og vil sikkert ha en 'wow' effekt. Den kompakte formen til møblene gjør at stuemøbel kolleksjonen Enjoy kan brukes i både små og romslige interiører. Våg og åpen for ubegrensede muligheter for skapelse og personalisering. Unn deg selv med litt galskap og nyt det uvanlige interiøret.

Sjekk!
Sjekk!
Sjekk!

Oppdag en koselig, skandinavisk stil med NORDI møbler

NORDI møbler kjennetegnes ved en moderne, stilig design som kombineres med funksjonalitet. Treflikker i stedet for tradisjonelle håndtak er en praktisk og effektiv løsning, mens romslig skap vil gjøre at du organiserer alt på et øyeblikk. NORDI møbelsystemer er en løsning for stuen eller stuen, som vil vare i flere år. Og dette skyldes tidløs design og materialer av høy kvalitet som brukes til deres produksjon. Oppdag NORDI-møbler i stuen som vil endre interiørets karakter og lar deg oppdage den perfekte dimensjonen i skandinavisk stil.

NORDI systemmøbler til stuen er valget du vil lage det perfekte arrangementet i en skandinavisk stil - minimalistisk og koselig på samme tid. Disse ekstremt møblene er tilgjengelige i to versjoner - hvit høyglans og håndverker eik. Skinnende hvitt med elementer av glass og tilsetninger av håndverker eik, omsluttet av enkle, men effektive design, gjør at rommet fyller en hyggelig atmosfære. Karakteristisk for NORDI-systemmøbler er ben, avsmalnet nedover, montert litt diagonalt, noe som gir møblene en spesifikk sjarm. Vår online møbelbutikk er et sted hvor du finner de beste tilbudene og billige møblene!

Sjekk!
Sjekk!

Påsketilbud - fasjonable møbler Primo

PRIMO systemet er unike møbler som er preget av moderne design, solid utførelse og flott funksjonalitet. De var laget av høy kvalitet laminert sponplate, som er preget av god kvalitet og holdbarhet. Hele kolleksjonen kjennetegnes av originale former, fargekombinasjoner og praktisk bruk, noe som gjør den ideell for mange typer rom. Møblene vil passe godt i stuer, stuer og kontorer. I tillegg kan de brukes på kontorer, hoteller og andre steder av denne typen. Den uvanlige, men samtidig universelle arten av møblene gjør at de kan passe inn i interiør arrangert i forskjellige stiler og med forskjellige farger. Samlingen er tilgjengelig i riviera eik / hvit. Kroppen på møblene til dette systemet er teipet med ABS-kant. LED-belysning er valgfritt tilgjengelig, noe som gjør møblene enda mer originale. Den store fordelen med dette systemet er også enkel rengjøring og usynlighet av smuss. Takket være dette vil møblene også være perfekte for hjem og leiligheter med små barn. Et uvanlig påsketilbud - hvis du er interessert i interessante og funksjonelle møbler, tilbyr vi et ferdig sett, men det er også mulig å kjøpe individuelle elementer i samlingen, blant hvilke du kan skille: en kommode, hylle, TV-benk, garderobe og to vitrineskap. Alle artiklene er veldig romslige og praktisk designet.

En moderne ørelappstol til stuen din - påskesalget er på!

Ørelappstol er møbler som raskt vant sympati fra et bredt spekter av kunder. Høye, avrundede på sidene av ryggstøtten, passende profilerte seter og komfortable armlener er deres karakteristiske funksjoner som gjør at de ser bra ut både i representative stuer, og til hvilende soverom, og erstatter den vanlige, mindre komfortable stolen. Først av alt gir Uszak komfort under hvile, og sekundært til den koselige interiørdesignen. Komforten som er nevnt over påvirkes imidlertid ikke bare av typen møbeltrekk, men også av setefyllingen og setets form. Komfortabel teppestol vil få deg til å synke ned i søte glemsels øyeblikk!

Ørelappstol Wings for folk som foretrekker retro møbler. Høy rygg dekorert med spar, en linje som er typisk for denne typen lenestoler. Komfortable armlener betyr at denne stolen virkelig hviler. Stolen bruker svært elastisk skum. Det er et materiale som kjennetegnes av sin ekstraordinære plastisitet og elastisitet, og sikrer sittekomfort. Fjærer i setet og sikkerhetsbeltene forsterker bare følelsen av komfort. Vi tilbyr forskjellige fargevarianter av denne komfortable lenestolen - sjekk den ut!

Stort salg - Grått hjørne og Vegas hjørne

Riktig interiørarrangement skal kombinere den tiltenkte bruken med valg av passende utstyr. For stuen er for eksempel et sittegruppe veldig viktig, der vi ofte plasserer komfortable hjørnesofa. Hjørnesovesofa til stuen brukes hovedsakelig når vi har begrenset plass, og vi ønsker at den skal brukes på den mest praktiske måten - en funksjonell hjørnesofa lar deg regulere plassen og lage en regning for romoppsett.


Vegas hjørnet er ekstremt elegant og vil fungere i en moderne stue eller stilig ungdomsrom. Enkel, solid konstruksjon, materialet er mykt å ta på og antibakteriell. De polstrede sidene og putene gir den en unik karakter og sjarm. Vi tilbyr 3 fargevarianter.

Det praktiske Vegas hjørnesofa vil sikre det høyeste nivået av komfort - hvile i løpet av dagen, og om natten sikre en trygg og avslappende søvn. Det er verdt å nevne en praktisk oppbevaring, fordi takket være dette kan du enkelt opprettholde orden, og du trenger ikke å bekymre deg for hvor du skal skjule sengetøy på dagtid. Hjørnet er universelt. Du trenger ikke å velge en side fordi den kan monteres på høyre eller venstre side.

 

Hjørnesofa Grey er et unikt forslag for de mest krevende kundene. Det kjennetegnes ved vakker design, moderne former og forsiktig etterbehandling. Gir interiøret en unik og eksepsjonell atmosfære. Stilige hodegjerder, komfortable seter, funksjonalitet inkludert sovefunksjon, containere for sengetøy, alt dette betyr at dette møbelet tilfredsstiller alle behov. Stor påsketilbud er på - ikke gå glipp av det!

Enorme rabatter inkluderer mange andre produkter, sjekk hva som er i tilbudet vårt og dra nytte av gode rabatter!

 
Vis flere tekster fra April 2020
kommentarer

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel