Blog

Sofa - komfortsone i stuen

Sofa - komfortsone i stuen

På grunn av funksjoner som er oppfylt, krever en stue et spesielt arrangement, som kombinerer estetikk med komfort, noe som hovedsakelig oppnås med et velvalgt sett med hvilemøbler. Mens stuen er generelt romslige, ordningen bør ikke bestå av for mange apparater. Deres overskytende kan føre til ubehag som følge til mangel på sårt tiltrengt plass til å slappe av.
Les mer
Dekoratør guide - skandinavisk stil

Dekoratør guide - skandinavisk stil

Inspirert av naturen, skandinavisk stil er en kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Dens skjønnhet ligger i naturlig enkelhet. Minimalistisk, økologisk, upretensiøs preget av harmoni som gir fred til interiøret.. I skandinavisk stil er det ikke noe sted for ekstravaganse, mens enkle former dominerer. Og det er derfor det er så universell og tidløs.
Les mer
Natur farger i interiørdesign

Natur farger i interiørdesign

Nylig ble interiøret dominert av grått, som trofast ble ledsaget av hvitt Disse fargene dominerte arrangementene av mange rom, ofte moderne og minimalistiske. Foreløpig legger designerne seg innvendig i nærheten av naturen, og det er natur som har blitt en fargeinspirasjon for varme arrangementer. Hvilke farger dominerer da?
Les mer
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel