2019-02-08

3 ideer til dekor av soverom

 

Viss kjøkken og stua er hjerte til huset så er soverommet lungene. Dette er plassen hvor vi lader batteriene og fornyer energien vår. Om vi ikke tilbringer tid her ville vi ikke hatt energi til å utføre våre daglige oppgaver og får kanskje lite me overskudds energi. Jeg synes derfor at soverom burde legges litt tid i når vi dekorerer og kjøper inn møbler. En seng burde jo være både komfortabel og ligge i og et garderobeskap burde ha plass til alt du vil ha i det, men burde du ikke også like hvordan interiøret på rommet ditt ser ut?

Jo det burde du ! Soverommet ditt er noe personlig som burde bære preg av akkuratt deg! Du burde aldri gjøre komprimiss i den avdelingen, (kanskje utenom med din partner om dere deler rom) siden det tross alt er ditt soverom. Jeg vil gjerne dele noen av de få inblikkene jeg har hatt når det kommer til dette personlige rommet. Viss du spørr en vilkårlig person på gata vil de nok selvfølgelig si at et soverom burde være koselig, lunt, avslappende og trygt. Dette er forsåvidt veldig sant men til hvilken grad? Alle har tross alt sin egen deffinisjon på hva som er koselig eller avslappende. Som for eksempel her den ene dagen satt jeg å diskuterte senger med to av mine arbeidsvenner, han ene er design og interiør ekspert og hun er industriell arbeider. Han var fast bestemt på at kontinentalseng var det absolutt beste og sa han aldri ville anbefalt noe annet. Hun mente at alt som trengtes var en god rammemadrass eller i verste fall en sovesofa. Er det egentlig opp til meg og overtale noen av disse til noe annet ?

Jeg synes virkelig ikke det. Så et stort bilde med en kjerlighets erklæring midt på veggen er kanskje ikke for alle men jeg vet at noen der ute liker det og noen ikke. Det samme med prydefulle pallas lamper. I dag presenterer jeg disse tre stil ideene om hvordan du kan dekorere soverommet ditt. Kanskje en delikat og subtil Scandi stil, elegant og flott Glamour eller hva men en litt røff Industriell stil er det du ser etter. Alle disse prosjektene er sterkt preget av sine individuelle stil detaljene. Et Glamour inspirert såverom vil for eksempel legge vekt på de større tingene i rommet, for eksempel en peis. Dette er noe vi stort sett finner i en stue men her skal det tross alt være GLAM! Et Scandi inspirert soverom vil kanskje fokusere mer på subtile områder, for eksempel en gyngestol. Den industrielle stilen vil kanskje legge mer tid i det som er meg funksjonelt og praktisk, kanskje en bokhylle og to eller et enkelt skrivebord. Hvilken stil passer deg best? Eller har du kanskje en egen ?

 

Platfond
Kontinentalseng
Stol
Bokhylle

 

Nattbord
Kontinentalseng
Salongbord
Vegsseksjon
Taklampe


Salongbord
Kaffebord
Seng
Sofa

 

 
Vis flere innlegg fra Februar 2019
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel