Black Friday 2020

2019-11-18
Black Friday 2020
 

Black Friday - høytid for jakters opprykk

Slutten av november er som vanlig, med tanke på vær, ikke så optimistisk, men det er en vakker tid for kundene våre - vel, gode kommer Black Friday tilbud. Gjør deg klar den 29.11 - 02.11 for mega-salg og kampanjer!

1. Trenger du nye møbler? Vi har gode tilbud til Black Friday 2020

Har du lovet å kjøpe en ny seng til soverommet, eller kanskje sofaen i stuen lenge har bedt om en erstatning? Hvis dette vedtaket ikke er implementert så langt, vil du ha en god mulighet for det på Black Fredag! Den nye innredningen vil gjøre at du blir forelsket i interiøret ditt igjen.
Black Fredag 2020 på Selly Home er en unik mulighet til å kjøpe møbler og annet møbeltilbehør fra verdensmerker til lavest mulig pris. Hvis du ikke liker å betale for mye, er det absolutt verdt å dra nytte av det, for denne andre spesielle anledningen i år vil rett og slett ikke være der! Og pengene som spares vil nok komme til nytte - Desember julegaver til kjære vil ikke sponsere seg selv.

2. Vi har forberedt unike kampanjer og rabatter på møbler og annet tilbehør fra vår butikk. Vi elsker også Black Friday!

Det er de som elsker amerikanske høytider, og de som - mildt sagt nærmer seg dem ganske skeptisk. Imidlertid er det en stor forskjell mellom å feire Valentinsdag eller Halloween, og å glede seg over de største kampanjene og rabattene i hele året. Fra et rent praktisk og økonomisk synspunkt ville det være synd å ikke bruke det.
Black Fredag er allerede innskrevet i den globale kalenderen for kampanjekjøp. Hvorfor? Fordi dette er en flott mulighet til å vise hvor viktig du er for oss - enorme rabatter!

3. Møbler til lave priser venter - finn noe selv på Black Friday!

Vårt tilbud inkluderer ikke bare vakker design og høy kvalitet, men også mangfold. Derfor finner du ikke bare møbler til stue, soverom og rom til andre formål, men også belysning og tilbehør, takket være det du enkelt kan realisere drømmene dine om å leve stilig og funksjonelt samtidig.
Hvis du for en tid siden oppdaget en lenestol med oss som ville passe perfekt til innredningen i stuen din, eller kanskje du ble forelsket i et av våre ekstremt mange salongbord, må du huske å sjekke ut - prisene deres på Black Fredag vil definitivt appellere til deg. Kanskje blir det 55% rabatt? Eller kanskje vil prisen falle med 1/3? Vi vil ikke avsløre alle overraskelser, vi kan bare avsløre hemmeligheten - i tilfelle noen møbler har prisene steget mye mer.
 Du trenger ikke ta ordet for det - bare se på tilbudet vårt og se selv. En ting er sikkert - årets Black Friday 2020 på Selly Home blir uforglemmelig!

 
Vis flere tekster fra November 2019
kommentarer
Anbefales
NORDI høy garderobeskap med skufferNORDI høy garderobeskap med skuffer
4 305,00 ,-4 750,00 ,-1291.50poenger
Gul lenestol CarmenGul lenestol Carmen
4 370,00 ,-5 299,00 ,-

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel