2019-01-21

Follow the style Natural og Loft

 

 

Du kan føler deg fri som hjemme, sier man. Eller at smaken ikke bør diskuteres. Jeg gir en høy fem alle sammen !
La alle feire sin egen avgang! Verdens beste, er det hvor alt er veldig variert, annerledes, unikt. Alle har sine egne individuelle preferanser, en unik tur. Derfor liker jeg å være i andres hus så mye. Jeg kan se, lufte, åpne brett munnen min. Av og til er beundret, andre gang jeg er overrasket. Noen ganger i vantro. La oss være forskjellige og kan ha hus som er innredet på andre måter annerledes. Og på terrassene. Ingenting skje to ganger. Howgh!

Liker du å få inspirasjon fra naturen? Materialer og mønstre tatt fra naturen er det som du er interresert i ? Gjør deg selv en rede fylt med slike motiv. Naturlig tre, rotting, seagrass, jordfarger er en blanding som på en pålitelig måte bringer deg nærmere dette idealet. Fargepaletten basert på beige og brun passer perfekt til grøntområdet på balkongen. Urban jungelen i et slikt selskap er bare et passer helt perfekt. !
 

Trebord >  Bokhylle  > Køyeseng > Skrivebord

 

 Industriell og loft stemning blir aldri kjedelig. Deres suksess er basert på en balansert symbiose av mannlig rawness med ekstraordinære tillegg. Det trenger ikke å være svart i det hele tatt, men her er jeg fristet av et slikt fargevalg, fordi nyere reiser av uvurderlig Pinterest har vist hvor fint hagesystemet som er bading i svart, kan se ut. Svart går med alt, og sikkert med den saftige grønne av balkongen jungelen.

Kaffebord> Stumtjener > Bokhylle > Benk

 

Hvis ukonvensjonelle egentlig jobber, gir jeg hånden min en kutt, den fargen terapi er lederen blant dem. Det er umulig å ikke smile når du krysser terskelen til et ultrafarget hus, og jeg vet et par slike. Farge er et middel for alt ondt, en naturlig hurrarop og vokter av et godt humør. På balkongen, terrassen og hagen blir effekten av en fargebom intensivert av solstråler og grønt av plantede planter.

 

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel