2019-01-23

Hvordan man kan delle ut soner i er rom

 

 

Nesten alle av oss har bodd i et rom som ikke passet oss når det gjelder organisering og innredning. Innstilling av vegger er ikke nødvendigvis et alternativ, og separasjonen av den intime sonen, for eksempel i en seng eller et arbeidsområde, er mer enn ønskelig. Jeg har hatt slike situasjoner i mitt liv, og hver tilsvarer nåværende øyeblikk i mitt liv. For det første var tapetet en separasjon fra søsteren, mye yngre, med svært forskjellige interesser og livsstil. Senere, som student, bodde jeg i en studioleilighet, og jeg ville ikke lage en seng hver dag, og samtidig ønsket jeg ikke at mitt kongerike skulle se rotete ut.

Så, i en større to-roms leilighet, gjorde jeg en drøm om en stjerne som var behagelig så lenge jeg bodde hos kjæresten min. Fødsel av en sønn , deretter en annen sønn, reduserte alvorlig det opplagte rom og pusten. I hver av disse situasjonene sparte jeg meg selv med ulike løsninger som delte, til og med et symbolsk ubehagelig rom. Jeg vet ikke om deg, men jeg liker virkelig utfordringer. Det er ikke kunst å se ut som en million dollar som slår seg sammen med designere. Kunst for å oppfinne en strålende ting i en bruktbutikk og kombinere den med andre klær, for å en fantastisk sluttresultatet. I følge dette spør , ikke få meg på knær faktuem, at noen berømt bor pent i en villa som er verdt mange milioner dollar; selv om jeg kan innrømmer at et projekt er utrolig. Jeg beundrer fine ideer, modige løsningene , et mot og fantasi. Jeg elser mangler av likheten og friheten og avslappet stil. Jeg husker alltid at gjestander er for oss, ikke odvendt.

Og våre leligheter er for oss De må være til nytte for å oss, så best som mulig. Hvis du skal finne ut at på denne måte må ser ut rommet ditt, sannsynligvis du har rett. Virkelig man har mange oppsjoner for å delle på manger soner , alt er avhenging av budsjetet vårt, hvor stor er rommet ditt og i hvilen grad vi ønsker å delle det. Noen ganger er det nok å ha en skjerm, et møbel eller et luftig stoff som er hengt på en ståltråd. Andre ganger er det ikke nok. Vi trenger en virkelig grense e og en ekte barriere. Se våre inspirasjoner, hvordan man kan skille en sone fra en annen. Jeg må si at glassert rom er min ubestridte favoritt. De løser problemet med belysning av deler uten tilgang til vinduet, de er elegante og samtidig veldig fine. Klatreplanteveggen er i sin tur noe jeg ikke ville tenke på, noe som er synd. Til slutt passer det perfekt med urban jungelstrenden, så intensivt forfremmet media, designere og stylister. Enjoy

fot. apartment therapy, www.dezeen.com, www.brit.co, theborrowedabode.com, www.inmyroom.ru, blog.bloglovin.com, www.decocrush.fr, www.ikea.com

 
Vis flere innlegg fra Januar 2019
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel