2019-02-18

Hvorfor bruke gull når man kan bruke kobber?

For mange er kobber et litt billig halv edelt metall, men for meg er det først og fremst en farge jeg liker i interiør. Kobber har nesten alltid vert en stilig detalj innenfor hjemme dekor i flere år, men ja som en detalj og ikke mer. Det ser ut til og være nok med noe lite og enkelt i kobber. Personlig kunne jeg aldri sett for meg en kobber vegg, eller en kobber farget sofa. Det er sikkert flere som tenker at jeg ikke bruker fantasien skikkelig når jeg sier det, men det er bare min mening. Jeg synes ikke at noe som skinner, glitrer og skiller seg ut burde være i midtfokus i et rom. Det blir fort veldig mye og effekten blir bare merkelig. Kobber detaljer passer stort sett sammen med de flere farge baser. For eksempel svart, hvit, grå, mørk grønn, mørk lilla og mørk blå for å nevne noen. Med pastell farger kan du få utrolig søte og pene samensetninger. Ellers går det også utrolig bra med bar mur, tre, stein og til og med industriell stil med betong. Kobber er sjarmerende og friskt mens det samtidig er ydmykt og fint, noe man ikke kan si om gull. Selv om jeg synes at gull er absolutt en fin farge og integrere i interiøret, jeg har bare funnet en ny vei å gå. Vil du være med?

sofabord
salongbord


 
pixel
Vis flere innlegg fra Februar 2019

Anbefalt

Salongbord ROLO Ø44 cm

Salongbord ROLO Ø44 cm

nok 1 790,00nok 1 360,00408 punkt.
Kobber kaffebord MIRA

Kobber kaffebord MIRA

nok 3 120,00nok 1 560,00468 punkt.
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close