2019-04-16

Køyesenger - forsonet søsken

 
 
   

Køyesenger - forsonet søsken

Mindre enfamiliehus eller leiligheter kan ikke gi separate rom for de yngste familiemedlemmene. Ofte må søsken forene det felles rom og finne et hjørne for seg selv.Barnas rom er også et sted for moro, læring og oppfyller funksjonen til et soverom. Sette opp to senger, selv folding, i et lite rom tar plassen som trengs av alle unge husholderske. Køyesenger er en ideell løsning.Tre knitrenderammer, nondescent komponere med det fargerike arrangementet av et barnerom, er heldigvis fortiden. Vi har tilgjengelige modeller på markedet med fancy figurer, fargerike, og samtidig funksjonelle og trygge.Begge barna som forventer at originale løsninger og foreldre som bryr seg primært om funksjonalitet, vil finne et tilbud for seg selv.

Dimensjoner på en køyeseng

Når du velger en køyeseng for et barns rom, bør vi først og fremst være oppmerksom på brukervennligheten for både barnet som ligger og ovenfor.Den nederste sengen bør være 40 cm over gulvet, noe som gjør at du kan sitte komfortabelt på den. Oppreist stilling av et barn som sitter på en seng, krever ca 90 cm, så en optimal løsning er en avstand på 1 m mellom to senger. Den øvre sengen brukes sjelden, men du trenger å sove komfortabelt. Plasseringen på knærne krever ca.75 cm, så det er best om den øvre sengen og taket deler min. 85 cm.Beregning av høyden på en køyeseng i rommet, å vite høyden på rommet, ikke glem å legge bredden på madrassene og den lille bredden av rammen.

Arbeidsoverflate under sengen

Ovenpå sengen er ikke bare et rom for to barn. Hvis vi har et lite område på rommet, er det verdt å sette en køyeseng med en madrass, hvor det er plass til et skrivebord eller en pute, du kan bygge en garderobe med skyvedører, og dermed spare plass for lek.Høyden på sengen over skrivebordet skal være ca 180-200 m, slik at du kan stå komfortabelt ved pulten. Denne løsningen anbefales hovedsakelig for eldre barn - en seng høy, et arbeidssted og studerer under det - det er derfor du må vurdere veksten av den stadig voksende tenåringen.Tatt i betraktning at barn i deres rom gjør forskjellige ting: fra å spise, å leke med maling, plasteline, etc., er det ikke bra når sengene ikke er laget hele dagen. En funksjonell køyeseng bør også være utstyrt med en glideskuff for sengetøy, slik at det ikke er nødvendig å plassere et annet møbel på et lite område av rommet, en boks hvor dyner og puter passer.

Fargerikt interiørdesign

Køyesengene som er tilgjengelige på markedet, er designet for alle aldersgrupper. La oss se forslagene til møbler salonger, tilgjengelig i vår nettbutikk:
køyeseng barn - er det et godt valg?
Køyeseng barn drømmen til mange barn og ideen om maksimal bruk av et lite rom. Det er to grunnleggende typer køyeseng med skrivebord laget for ett barn for to eller tre barn. Det er også på markedet de som kan deles inn i to slik at de vil tjene hvert barn separat som separate soveplasser, ikke stilter. Hva er fordelene med Køyeseng, har de også ulemper? Hva skal du se etter før du kjøper køyeseng barn.
køyseng - to soveplasser / tre eller en? Det grunnleggende spørsmålet når vi bestemmer oss for en køyeseng, er å svare på spørsmålet om vi velger køyeseng eller dobbel køyeseng singel eller kanskje trippel køyeseng, eller hvor mange barn sengen skal tjene.
I det første tilfellet er en god ide en seng på mesaninen, som har et sted for å sove på toppen, og et rom for skap, et skrivebord og et lekeområde på bunnen.

Eden 4
   


Er et moderne sett med gjennomtenkte løsninger som: ekstra, diskret skjult køyeseng med madrass, skap monterti trappene eller sengen på gulvet. I tillegg gir interessante farger og moderne design deg muligheten til å velge riktig sett for individuelle behov. Mulighet for å velge siden av trappene og pulteskuffene gir bekvemmelighet. Omsorg for barnets sikkerhet, installerte vi barrierer langs trappen og en køyeseng. Ungdomsmøbler har fått holdbarhet ved å produsere dem fra et ripebestandig laminerte bord og MDF-fronter.
gjennomføring:
laminert brett,
PVC håndtak,
MDF fronter,
klesskapet må monteres på denne siden av trappen og skrivebordet - på motsatt side,
i pulten kan kunden velge om skuffene skal være igjen eller på høyre side av pulten,
muligheten for å montere trapper på venstre side - kunden bestemmer seg under montering,
det er åpnet skap i trappene,
i den nederste skuffen er det en seng med sovesofa,

Vi har fortsatt et valg.

Twist antresola
   

Hvis du leter etter Billig køyeseng for barnets rom, vil Twist-sengen med mezzanin være den perfekte løsningen.

SPESIFIKASJONER
- enkeltseng,
- trygt å bruke,
- økologisk,
- laget av et MDF bord,
- en madrass (ekstra kostnad),
- stige- selvmontering,
- flex ramme.

DIMENSJONER
- soveområde 184x80,
- total høyde 128 cm, bredde 86 cm, lengde 191 cm.

Eden 2
   

Ekstremt komfortabel køyeseng dobbel EDEN 2 ble skapt med tanken på både de yngste og de litt eldre. Takket være de praktiske regimentene som er bygd inn i trappene, gir sengen ekstra plass til å lagre mange ting som trengs. Det er en ideell løsning for alle som verdsetter funksjonaliteten i barna sine.
Sengen var laget av MDF. Sengfronter er laget for folk som tar hensyn til estetikk og alt takket være den høyglansfargen.
Den ekstremt praktiske plasseringen av hyllene i trinnene er en fin måte å få ekstra plass på barnas rom.
Under den nedre sengen er det en stor skuff for sengetøy, mens den øvre sengen er utstyrt med en sikkerhetsbarriere. Hvis et slikt ønske oppstår, for et ekstra gebyr på PLN 150, er vi i stand til å montere barrieren også i bunnsengen.

Du kan kjøpe en seng med fronter i følgende farger:
- hvit-grå,
- svart-hvitt,
- hvit-lilla,
- hvit og blå.

Sengen kan gjøres i systemet: venstre side - trapp til venstrehøyre side - trappene til høyre. Det neste forslaget er dobbel køyeseng for gutter og jenter i forskjellige design.

Dominic 2
   

Klassisk i sin design, og samtidig ekstremt koselig og komfortabel, er køyeseng med skuffer laget av høyeste kvalitet, naturlig furuskog, et perfekt tilbud for det indre av et barns eller ungdomsrom.
Vakre, strømlinjeformede former av sengerammen og et system med barrierer som sikrer brukssikkerhet, er bare noen få fordeler med det presenterte prosjektet. En ekstra fordel er kapasitive skuffer for sengetøy, som støtter vedlikehold av bestillingen i rommet.

Produktegenskaper:
• attraktiv design
• stabil konstruksjon
• muligheten til å velge farger mot en ekstra kostnad
• økologiske lakker
• laget av massivt furuskog
• to skuffer som standard
• mulighet for bestilling uten skuffer
• rullede rammer som standard
• møbler har ikke madrasser
• sengen er dobbel
• avstand mellom senger (klaring) 72 cm Vi gir mulighet til å kombinere to farger i sengen med de foreslåtte malingsmetoder (akryl eller flekk).

Modellene av senger er malt med en sprøytemetode. Tre lag med lakk gir motstand mot mekanisk skade og ulike typer smuss. Denne lakken har blitt kvalifisert til den høyeste økologiske klassen "Økologisk sikker E".I motsetning til andre produkter inneholder våre produkter ikke aromatiske forbindelser (toluen, xylen) med påvist karsinogenitet, så vel som andre giftige komponenter. De forårsaker ikke allergi! De er trygge å bruke, noe som erekstremt viktig under sikker søvn av barna våre.

Jeg vil gjerne dele med deg køyeseng med skrivebord BUBU

Bubu
   

Dimensjoner:
bredde: 204 cm
høyde: 187 cm
dybde: 122 cm
soveområde: 90x200 cm

Gjennomføring av sengen:
skrivebord og side av sengen har et skap med hyller

Støtteelementer: Slitesterkt 22 mm laminert brett motstandsdyktig mot fukt og riper
Kropp: Sikret med en slitesterk ABS-kant Kropp + front: Høy kvalitet laminert brett motstandsdyktig mot mekanisk skade og fuktighet

hyller: laminert brett med et corpus mønster
bak: HDF bord i kroppens farge

Montering av stigen bare på høyre side av sengen

Det er en moderne hvit køyeseng som passer perfekt til jenter og gutter. Den stilige finishen gir barnets rom et veldig moderne utseende. Du kan dekorere med fargerike puter og sengetøy i din egen stil. Takket være BUBU ungdomssamlingen kan du skape en interessant og kreativ plass for barnet ditt til å lære og tilbringe fritid. Smaken av samlingen er forbedret av reduserte topper og spennende fronter.  

Hvis vi imidlertid ser etter en dobbeltseng - to madrasser på stativene er ordnet parallelt med hverandre - det er verdt å ta hensyn til om det er nok plass mellom dem, enten fra den øvre madrassen eller fra den nedre er det mulighet for enkel nedstigning. WWW.sellyhome.no

Den neste stilige køyeseng er:

Domi
   

Dobbel køyeseng Domi

Veldig fin seng til barneværelset i forskjellige farger, laget av gode materialer, Denne køyeseng med skuffer er trygt for barn. Ditt barn vil definitivt være lykkelig og vil ha et nytt område å sove og leke.

Soveområde:
160 x 80 cm
180x 80 cm  

det inkluderer:
 - 2 x madrasser,
- sengen har en innebygd lagring for sengetøy,
- et stykke møbler av utmerket kvalitet i alle detaljer.

Susan
   

Dobbel køyeseng ungdom SUSAN kombinerer holdbarhet og soliditet i håndverk med interessant design.
Produsert av høykvalitets sponplater dekket med tre lag med giftfri maling vann, som renner ikke bare sikkerhet, men også ser flott seng - fargene er holdbare og falmer ikke.
SUSAN-modellen er tilgjengelig i mange farger, som vi fritt kan komponere med hverandre. Sengens kropp er tilgjengelig i hvitt, mens innsatsen (skuffer og elementer på sidene) i fem farger å velge mellom. I konstruksjonen bruker vi bare rammer laget av elastiske FLEX strips. De har en last på opptil 60 kg, de er slitesterke, og på grunn av deres robusthet øker de betraktelig å sove. Ytterligere beskyttende barrierer har blitt brukt, takket være at barnet ditt vil bli ledsaget av en rolig og trygg søvn. Settet inneholder også en dyp og praktisk skuff og fire mindre som kan brukes som en beholder for sengetøy eller leker.
Funksjonell hylle for små gjenstander plassert over sengen Kombinert med fire funksjonelle skuffer - ideelt lagringsplass for leker En dyp uttrekkskasse som kan brukes som en beholder for sengetøy eller leker. Det finnes også modeller for køyeseng for tre Barn- i linkene nedenfor viser flere alternativer for senger, er jeg sikker på at alle vil finne noe for enhver smak i interiør barnerom nettbutikk

Mateo 3
   

Køyeseng til 3 bar MATEO 3 hvit seng med en grå skuffe

Sengen inkluderer:
Stigen ved første forsamling bestemmer hvilken side som skal monteres.
Stor skuff skuffer på hjul. Kan brukes som en beholder for sengetøy eller leker (skuffen er et eget element i sengen).  
Avtagbare sikkerhetsbarrierer for å holde barnet ditt trygt hele natten.
3 x flexramme laget av høykvalitets birketre.
3 x skummadrass med et deksel som har glidelås slik at den kan fjernes.

Størrelse: 198 cm x 86 cm
Soveområde: 190 cm x 80 cm
Soveområde - uttrekkbar seng: 184 cm x 80 cm

På våre auksjoner er denne modellen også tilgjengelig i andre størrelser.

Sengegenskaper:
Som en av de få bruker vi vannfri lakk og trygt for barnas produkter.
Konstruksjonen av MDF og furuskog av høy kvalitet, karakterisert ved holdbarhet og enkel å rengjøre.
 Kombinere senger laget med hammerbolter garanterer høy styrke og stabilitet i sengen.
Enkel og rask montering.

Vi legger sammen monteringssettet og instruksjonene til hver seng. Køyeseng synes å være en god ide hvis vi ikke har mulighet til å plassere barn i separate rom eller bare ønsker å spare plass i rommet. Det har imidlertid også ulemper. Hva dominerer: fordeler eller ulemper? fordeler: Den har mindre plass enn to separate senger. Det er behagelig og viktigere, to personer kan sove på den, opptar så mye plass som en. En dobbeltsenger seng er en god ide, ikke bare når vi har mer enn ett barn - vi kan alltid ta ut den nederste rammen og sette inn et skrivebord på plass. Dette er også en betydelig plassbesparelse i rommet. Den nedre sengen kan også være et sted å lagre barnets skatter, i tilfelle en veldig liten romstørrelse. Det vil også være godt egnet som en lekeplass for barn med sine jevnaldrende. Det er umulig å gjemme at det ofte er en drøm som ofte kjøper en slik seng - hvem av oss ville ikke ha en køyeseng i barndommen? ulemper: Det er vanligvis kortere enn en vanlig seng - barnet vil vokse ut av det raskere.

 Å sove oppe kan vise seg å være risikabelt - det er ikke vanskelig å komme seg uten sikkerhet. Høyt sprekkende - vanligvis går oppe, og selv boring på sengen er hørbar til en person fra et annet "gulv" - det er lett å våkne opp "aksjonæren". Stigen som du klatrer opp er vanligvis ubehagelig og det er lett å falle ned eller slippe ned på den. Når du ligger på øvre sengen, har du ikke mye å slå hodet på taket. En dobbeltsenger seng kan forårsake barns stridigheter - sannsynligvis vil begge sove oppe og ingen av dem vil kunne gi vei. Køyeseng er en diskutabel sak - for noen er det en ideell løsning, andre oppfatter det gjennom feilens prisme. Det må innrømmes at han har fordeler, som ikke har en frittstående seng, for eksempel et stort lagringsrom i rommet. Du kan imidlertid ikke unnlate å være oppmerksom på at det ikke er sikkert for yngre barn. Hvis du vil være sikker på at barna ikke blir skadet, bør du tenke på ekstra sikkerhet eller finne en seng som er utstyrt med dem. Valget er ditt - i mellomtiden inviterer vi deg til å se vårt galleri!


Hvorfor MDF?
Høyere motstand mot belastning og mekanisk skade er en av grunnene til at MDF brukes til å bygge bærende møbler. I tillegg er MDF-plater preget av høy motstand mot ytre faktorer, slitasje, flekker og høy motstand mot store temperaturforskjeller og langvarig fuktighet. Høy motstand mot bøyning og kantstyrke gjør dem best for høykvalitets møbler og møbler. Den glatte, ikke-porøse overflaten absorberer ikke smuss, MDF-kortet er lett å rengjøre. Møbler laget av MDF er motstandsdyktig mot flekker fra kjemikalier, fett og forskjellige syrer, og takket være lamineringen blir fargene ikke fare når de blir utsatt for sollys. I motsetning til tre har den ingen stygge knotter og mikroimplantater.

 
Vis flere innlegg fra April 2019

Anbefalt

Køyeseng for barn rosa / hvit høyre EDEN 2

Køyeseng for barn rosa / hvit høyre EDEN 2

nok 20 250,00nok 12 850,003855 punkt.
Køyeseng med trapp hvit Eden 4

Køyeseng med trapp hvit Eden 4

nok 25 690,00nok 12 845,003853.50 punkt.
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel