Lag et interiør i en loftstil

2019-09-13
Lag et interiør i en loftstil

Loftstilen blir stadig mer populær i interiør

Det er ganske tøft, men i motsetning til utseendet, kan det være hyggelig og koselig i resepsjonen. Interiør i loftstil vil sikkert appellere til alle som liker originale arrangementer med et snev av ekstravaganse. Hvis du vil dekorere interiøret i en loftsstil, sett på åpne områder, full av lyse og lyse farger. Velg utstyr relatert til den industrielle stilen. Det er best hvis tilleggene er laget av metall, glass, aluminium eller plast. Velg store lamper som ser ut fra en gammel fabrikk og møbler med historie, og nyt det fantastisk dekorerte interiøret i loftstil.

Sjekk

Life TV-benk

Moderne veggseksjon LIFE. Orginal design. Passer perfekt til loft interiør.

OFFER
2200 nok

Regular Price
3502 nok

Kjøpe

Grovt interiør

Hårdhet, raffinert eleganse, enorm plass og en begrenset fargepalett - dette er egenskapene til loftstilen. Denne stilen ble skapt av nødvendighet i USA under lavkonjunkturen på 1950-tallet, og i dag regnes den som et unikt symbol på smak og frihet innen interiørdesign.

Et trekk ved den industrielle stilen er plassen, vanligvis åpen, rå, fullstendig mangel på skiller mellom kjøkkenet og stuen eller soverommet, noe som øker effekten av plassen. Venstrevegger avslører vanligvis materialet de ble laget av - murstein og rå betong. De dominerende fargene er grå, svarte og tillegg i form av rød murstein. De vil smelte godt sammen med de naturlige materialene på veggene og vil gi interiøret et personlig preg.

Enkelhet og funksjonalitet

Den grunnleggende regelen for å arrangere et loftinteriør er et minimum av møbler, maksimalt av enkelhet. Originale, vakre, tunge og massive møbler er allerede en klassisk loftinteriørdesign. Møbler som brukes i denne typen arrangement må være enkle og funksjonelle. Kule, mørkegrå kjøkkenmøbler laget i høyglans, vil perfekt harmonere med betonggulv og vegger. Minimalistisk Life TV-benk er et tilbud for folk som ønsker å gjenskape industriell design i de minste detaljer. Et enkelt Maroko Mini salongbord med sorte metallben fanger i tillegg øyet. Stuen skal også ha et stort, behagelig hjørnesofa for eksempel Asti-hjørne, polstret i et nøytralt grått stoff. Det moderne tilbehøret i form av kromben og en rekke funksjoner vil tilfredsstille forventningene til selv de mest krevende mennesker.

Karakteristiske trekk

På loftstilen spiller plass og lys en nøkkelrolle. Høyt tak tillater vanligvis opprettelse av en mesanin. Et åpent rom blottet for skillevegger stimulerer kreative ideer. De eneste reglene du må følge er å holde innredningen minimal og overflaten ujevn. Kjennetegnet til den industrielle stilen er murvegger - ikke alle har råd til en slik dekorasjon av leiligheten. Hvis murstein er uaktuelt, bør du velge fliser som imiterer murstein eller fototapet som viser en gammel vegg. Veggen som ligner en gammel vegg, passer perfekt i rom etter fabrikk. Industriell stil liker ikke dekorasjoner. Mengden gjenstander og små gjenstander i huset bør holdes på et minimum - man må følge prinsippene om minimalisme.

Tror du at industriell stil bare er noe for deg? Følg inspirasjonene våre, oppdag ideer for metamorfosen til leiligheten din og inspirer deg selv hver dag :)

 
pixel
Vis flere tekster fra September 2019
Anbefales
Hvit høyglans TV benk LifeHvit høyglans TV benk Life
3 202,00 ,-960.60poenger
Takampe spisestue metall svart industrial RodTakampe spisestue metall svart industrial Rod
3 290,00 ,-4 700,00 ,-987poenger
Loft skrivebord med hylle Narvik B-2Loft skrivebord med hylle Narvik B-2
1 320,00 ,-1 699,00 ,-
Møbler til badet Brooklyn 80 cmMøbler til badet Brooklyn 80 cm
9 750,00 ,-19 500,00 ,-2925poenger
Hjørnesofa med sjeselong grå hoyre  Monte CarloHjørnesofa med sjeselong grå hoyre Monte Carlo
18 790,00 ,-22 700,00 ,-5637poenger
Kommode med skap grafitt EnjoyKommode med skap grafitt Enjoy
3 570,00 ,-1071poenger

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk