2019-04-12

Når skal vi bytte til ny madrass ?

 

Har madrassen er best før dato ? Det høres absurd, men svaret er JA. Madrassen har en best før dato og etter den har gått ut er det på tid å tenke på en ny. En madrass kan se greit ut, men om den har blitt brukt for lenge er den ikke lenger støtten for kroppen vår mens søvn. Hvordan vet du at madrassen er ikke lenger god ?

Madrassens best før er estimert til ca. 7 år. Etter denne tiden er det bare uhygienisk å bruke den samme madrassen, selv om du regelmessig rengjør dekselet. Hver kveld, våre mikronæringsstoffer, vår svette som frigjøres under søvnen og det allestedsnærværende støvet kommer inn i madrassen. Disse tre elementene er et utmerket næringsstoff for mikroorganismer, for eksempel støvmidd. Ifølge forskere er 150 mg human epidermis tilstrekkelig til å dekke næringsbehovene til en befolkning på 3000 prøveremitt innen 2-3 måneder. Temperaturen som hersker i våre hjem / leiligheter bidrar også til utviklingen av kvalene.

Alle prøver av denne arten dør bare ved -25 ° C (etter 6 timer) eller ved 70-80 ° C (innen 10 minutter). Spørsmålet er, vil madrassen overleve slike temperaturer? Skum som brukes i madrassen reagerer også på temperaturendringer og kan miste egenskapene under påvirkning. Så hvis du tøffer mellom madrassen, hvis garanti er 10 år, og den som har en 25 års klar løsning. I dette tilfellet spiller garantiperioden ikke lenger en rolle.

Madrass - tegn på slitasje.

Madrassmarkedet vokser dynamisk takket være den økende interessen for dette produktet og kunnskapen om fordelene med sunn søvn. I våre soverom er det mindre og mindre sovesofaer, og de har blitt erstattet av komfortable ekteskapssenger. Polene satte pris på komforten på søvn på madrasser, og produsentene bestemte seg for å stadig forbedre dem. Bonellfjærene har blitt erstattet med lommefjærer, og skumfamilien har blitt utvidet med latex, termoelastisk eller elastisk. Imidlertid, på tross av bedre og bedre komponenter, gjennomgår madrasser konstant deformasjon og skade, noe som omdanner til søvnkvaliteten. Se forsiktig på madrassen din og vær oppmerksom på den synlige deformasjonen eller kollapsen på overflaten. I så fall er det nødvendig å vurdere å kjøpe en ny madrass før du får rygg eller smerte i kroppen.

Eller kanskje har du allerede lider av ryggsmerter eller døsighet i kroppen ? Og av den grunn anser du arbeidsmodus, sykdom eller alder? I slike situasjoner kan synderen også være en madrass. I sengen hver dag bruker vi i gjennomsnitt 7 til 9 timer. I tillegg sover vi ofte i en posisjon, klemmer bestemte deler av kroppen. Kanskje din madrass er for vanskelig og intensiverer kroppssmerter. Hvis du derimot oppdager at madrassen har synlige sammenbrudd, bør du vurdere å kjøpe en hardere madrass eller et mer kompakt nettverk av fjærer som vil støtte kroppen din mer fast. En slitt madrass kan også føre til problemer med å sovne, noe som gjør at du ikke finner den riktige stillingen. Å velge riktig madrass er en god natts søvn i de neste 7-10 årene. Det er verdt å vurdere tidligere hvilken type madrass som passer deg. Vårmadrasser og skummadrasser er mer kjent i følgende oppføring. I tillegg, når du kjøper en ny seng, må du være oppmerksom på om den har en innebygd ramme eller muligheten for bruk. Madrassrammen sikrer riktig luftsirkulasjon, noe som minimerer forekomsten av fuktighet. Et soverom er et unikt sted i hjemmet ditt, som skal bringe trøst til tanken og resten av kroppen. Så hvis madrassen din har møtt en av de ovennevnte kriteriene, vær sikker på å vurdere det!

 
Vis flere innlegg fra April 2019

Anbefalt

Madrass 180x200 med kokos Family

Madrass 180x200 med kokos Family

nok 4 090,001227 punkt.
FORTE MAX madrass 120x200

FORTE MAX madrass 120x200

nok 3 200,00nok 2 340,00702 punkt.
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel