2019-03-05

Nytt år, nye trender !

Den første januar våknet jeg med en følelse av at jeg egentlig hadde stoppet opp. Jeg hadde ikke noen spesielle planer eller nyttårsforsetter, så jeg tenkte kanskje, kanskje ikke jeg trengte nyttårsforsett. Jeg fant ut at jeg egentlig er ganske fornøyd med hvor jeg er i livet og med karieren min. Den som alltid er klar for endring og noe nytt er mr.hus. Det er alltid en mulighet til og endre og forbedre designet og interiøret i hjemmet ditt. Med hver ny årstid kommer det nye trender og nye ''must haves'' i katalogene, butikkene og på nettet.

Så hva med en blomstervegg. Dette kan være veggmaling, tapet eller bare et stort maleri. Det spiller egentlig ingen rolle. Påenget er å få inn litt eventyrlig følelse og for å føle seg litt mindre. Litt som Alice i eventyrland som går mellom gigant blomster. Og hva med Betong ? Det industrielle åndedraget med sitt minimalistiske og enkle design går aldri av moten.

Dette er kanskje ikke helt min stil men legg til litt detaljer og dekor så er jeg absolutt med! Og til sist men ikke minst, rødt møblemang! Lenestol, krakk eller kabinett. Det vil absolutt bryte monopolet til den hvite scandi baserte stilen. Gjør det til interiørets midtpunkt eller sett det opp som en nydelig kontrast til alt det andre men og legge til for eksempel en touch av mint, mørke blå eller en litt mørkere blass rosa farge. Dette er slik ideer kommer til liv. Hva inspirerer deg dette året?

 
pixel
Vis flere innlegg fra Mars 2019

Anbefalt

Moderne stol K226

Moderne stol K226

nok 1 260,00378 punkt.
TV Skjenk hvit høyglans med led 270 cm Baros

TV Skjenk hvit høyglans med led 270 cm Baros

nok 13 398,00nok 7 675,002302.50 punkt.
Moderne spisebord Senso 100x220 cm ståll / eik

Moderne spisebord Senso 100x220 cm ståll / eik

nok 23 200,00nok 18 200,005460 punkt.
Tv benk med skap betong / hvit  Bota 40

Tv benk med skap betong / hvit Bota 40

nok 4 110,00nok 4 090,001227 punkt.
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close