2019-04-26

Seng med oppbevaring til soverommet

 

 

Hvis du var ute etter en seng så vett du sikkert at forespørsel på seng er enorm f.eks. En rekke selskaper spesialisert på produksjon og / eller salg lager nå kun møbleringen seng. Dette viser at folk har forstått hvor sunn og komfortabel søvn er viktig i en menneskets liv. En av de viktigste møblene i huset er senga i soverommet. Den må oppfylle flere funksjoner - vær komfortabel, sørge for riktig kroppsposisjon under søvn, ikke ta opp mye plass og se stilig ut. Leter du etter en funksjonell og praktisk løsning, sjekk vår tilbud seng med oppbevaring, og Seng med skuffer og hyller, som fungerer utenfor møbler for å sove, vil bli brukt til å lagre sengetøy og håndholdte enheter.

Moderne seng 160x200 hvit CASSANDRA-S

Cassandra S seng 160x200 er en ekstremt elegant og moderne seng som utfyller hvert hjem soverom. Seng konstruksjonen er laget av MDF, dekket med hvitt og svart økoskinn, og er også utstyrt med en ramme. Enkelhet og eleganse er to ord som best beskriver denne sengemodellen. Den profilerte nakkestøtten blir ikke bare vakkert presentert, men gir også en komfortabel støtte når du slapper av med en god bok eller en interessant film. Cassandra S-sengen er utstyrt med to underlags skuffer som kan brukes til å lagre sengetøy eller andre små gjenstander.

Produktegenskaper
-Vi tilbyr spesielt utvalgte madrasser
-en vakker seng for hvert soverom,
-sengen har en sentral stråle som styrker sengen,- -materiale: øko skinn, billig seng med en ramme,
-utstyrt med to praktiske underkutt skuffer,
-Målene for madrassen: 160/200 cm
-MODENA seng 160x200 med skuffer grå

Kjøp nå

Kjøp seng med oppbevaring på sengetøy

Seng Med oppbevaring for sengetøy til soverommet er en idé som ble født på begynnelsen av århundret i hodet av polske produsenter. I den vestlige delen av Europa allerede i 90` Seng Med oppbevaring for sengetøy gikk til masseproduksjon, selv om de første modellene var fortsatt veldig langt i fra perfeksjon. En alternativ løsning for denne typen møbler var seng med skuffer.

Kontinentalseng med oppbevaring 180x200 svart

Diego seng 180x200 er grunnlaget for god søvn. Det er verdt å sikre en seng som vil tilfredsstille våre behov. Diego er et perfekt forslag til en soverom seng, bare for deg. Slapp av etter en hard dag, stå opp godt om morgenen og full av energi. Luftig øvre madrass gir tilstrekkelig ventilasjon og friskhet. Den midtre madrassen som er laget av en lommefjær, gjør at du kan nyte riktig kroppslig støtte. Den nedre brystet, som ligger på begge sider av sengen, er det perfekte stedet for sengetøy, puter eller ekstra teppe. Kontinentalseng tilbud til en meget attraktiv pris.

På bunnen – to beholdere for sengetøy: seng med oppbevaring, på begge sider av sengen finner du beholdere som åpnes lett ved å løfte åpningene på begge sider.

Kjøp nå

Seng med oppbevaring hvem som trenger ?

Først og fremst er dette en løsning for folk som ikke har mulighet for å lagre sengetøy, hvis leilighetsstørrelsen ikke tillater det. Ytterligere lagring under sengen som sengetøy eller hodegjerder kan være en svært funksjonell og praktisk løsning på dette problemet. Denne typen seng lar deg også lagre andre sesongvarer som fotball, sko og gagets. Husk imidlertid at de kan tiltrekke seg støv og støvmidd, noe som kan være pinlig for en madrass. De er relativt billige seng, som også sparer penger og plass.

Kontinentalseng 180x200 med LED hvit

 

Emnet er en moderne 180x200 seng MARCO, som er en kombinasjon av materialer av høyeste kvalitet med komfort og vakker design. Det er en kontinentalseng som har en høy sovende overflate.Hvorfor dette produktet ?

  • På grunn av muligheten for å velge en farge, er sengen perfekt for hvert soverom.
  • MARCO-sengen er preget av utrolig komfort og komfort, takket være det vil legge karakter til soverommet ditt.
  • Standard seng med oppbevaring for sengetøy, metallramme
  • Sengen leveres i pakker for selvmontering med detaljert monteringsanvisning.
Kjøp nå

Seng med skuffer eller vanlig container ?

Designet med moderne løsninger - i tillegg til det tradisjonelle tilbudet seng med oppbevaring, tilbyr de splitter nye og stilige modeller som passer inn i alle rom. Seng Med oppbevaring, og Seng Med skuffer soverom vil presentere seg selv i både klassiske interiører og rom som er innredet i en moderne stil. Her er seng tilbudet med ekstra lagring: Seng med oppbevaring på sengetøy deres begynnelse var på skip, i hytter, hvor det var begrenset plass. Imidlertid har en slik seng med hell blitt flyttet til det ordinære dekorative, av folk tørst plass og ekstra lagringsplass i soverommet. Sengetøybeholderen ligger under rammen og madrassen. Denne skjulte boksen, til tross for skikkelser, er veldig enkel å bruke.

Mekanismen fungerer takket være teleskoplifter som hjelper med å løfte rammen med madrassen og beskytte den mot selvlukkende seng. På denne måten kan du trygt oppbevare ting som ikke krever kontinuerlig bruk. Seng med soverom skuffer er en god ide for å lagre ting i soverommet. Slike skuffer gjemt i sengerammen er en veldig estetisk løsning. I denne modellen er sengerammers veldig slitesterke fordi skuffene er montert på dem. Selv om det i dette tilfellet er under-seng skuffen mindre enn den store beholderen inne i hele sengen. Billig seng med et ekstra sted å lagre er et perfekt forslag ikke bare for soverommet, men også for ungdoms rom eller barnerom, hvor leker, tilbehør eller bare sengetøy kan finne sin plass.

Stoppede seng 180x200 + sengebunn + oppbevaring hvit Verona

Verona seng 180x200 polstret passer perfekt inn i interiøret i en moderne stil. Den imponerende sømmen på nakkestøtten passer perfekt med de fine sidene på forsiden og sidene av sengen og krombenene. Sengen vil se bra ut i ekspressive og dristige farger og i koselige velur stoff. Seng med oppbevaring på sengetøy.

Kjøp nå

Seng med oppbevaring på sengetøy - hva skal du vite?

Når du bestemmer deg for seng med oppbevaring for sengetøy, bør du huske på noen svært viktige problemer. Nøkkelen er høyden på sengerammer. Ifølge kundenes og ekspertenes oppfatning i bransjen, bør den være ca 27-30 cm høy, noe som gjør at beholderen for sengetøy vil ha tilstrekkelig lagringsplass. Mekanismen i seg selv er også viktig. Seng med oppbevaring på sengetøy bør åpnes og lukkes på en jevn måte. Fjærer i systemet kan ikke være for høye, fordi det kan forstyrre andre husholderske, spesielt sent på kvelden. Før du kjøper en slik seng, bør du spørre hvilken garanti produsenten gir for bruk og mekanismen som brukes i den. Det er også verdt å be om en anbefalt madrass, for en bestemt seng.

Madrass inkludert og luksus kontinental seng 200x200 Sultan

Vakker dobbeltseng, kontinental sultan med et areal på 200 x 200 seng er en perfekt løsning for folk som verdsetter komfort og bekvemmelighet. Vi tilbyr deg et solid, praktisk produkt, takk til som hver morgen vil bli bedre. Moderne, enkel form vil appellere til alle og passer perfekt inn i interiørdesignen

Kjøp nå

Hva skal du være oppmerksom på når du kjøper seng med oppbevaring?

Sengers utseende. Moderne designforslag gleder seg med sitt forseggjorte utseende. Det brede utvalget av tilgjengelige modeller gjør det enkelt å finne en løsning som matcher begge rommene innredet i en moderne, klassisk, rustikk og glamouristisk stil. En interessant løsning er seng med skuffer hvit, som er så universell at den vil se perfekt ut i enhver type interiør. Når du kjøper en seng med en beholder til soverommet ditt, er det verdt å følge stilen og tilpasse modellen til designen. Målene på seng og madrass. Når du velger den beste modellen for soverommet ditt, er det verdt å vurdere størrelsen. Møbler skal passe størrelsen på rommet, må tillate fri bevegelse rundt i rommet, kan ikke overvelde rommet. I det større soverommet vil du velge seng 200x200 cm, som vil gi en komfortabel hvile til to personer. Likevel er sengen 180x200 cm komfortabel. For et lite soverom anbefales seng i størrelse 120x200 cm - egnet for en voksen person. Container for sengetøy. Som nevnt tidligere - det kan åpnes ovenfra eller være en skuff under sengen. I sistnevnte tilfelle er det verdt å vurdere om det er nok plass i soverommet slik at du enkelt kan trekke skuffen ut. Det er viktig for produsenten å produsere en holdbar seng. Populariteten til kjente merkevarer kommer ikke fra ingenting.

Seng 180x200 sengebunn oppbevaring hvit Retro

Retro seng 180x200 skaper inspirasjon for klassisk skjønnhet. Kunder velger dem både for romslige interiør og for mindre rom. Eleganse gir det et quiltet hode som er ferdig med stilige krystaller. Det er også mulighet for quiltene med knappene i fargene på sengetøyet. RETRO er en moderne, elegant seng for hvert soverom. Standarden har en beholder for sengetøy, metallramme og gassflasker. Et stort soveområde og gjennomtenkt konstruksjon gjøres til en god natts søvn. Tross alt vil du bli forfrisket og full av energi. Den er preget av moderne design og høy standard. Billig seng med garanti for kvalitet.

Kjøp nå

Kontinentalseng med oppbevaring 140x200 svart Lord

Emnet er en moderne polstret seng, som er en kombinasjon av materialer av høyeste kvalitet med komfort og vakker design. Kontinentalseng er en polstret seng på bena, som består av en fjærmadrass plassert på en treboks fylt med buk eller lommefjærer (såkalt boxspring). Et karakteristisk trekk ved kontinentalseng er at soveflaten ligger relativt høyt over gulvet (ca. 60 til 70 cm avhengig av benets høyde og tykkelsen på madrassen) sammenlignet med andre typer senger. Den har en skuff under seng hvor du kan skjule sengetøyet ditt.

Kjøp nå

Seng 180x200 + sengebunn + oppbevaring svart

Hvis du planlegger å utføre større eller mindre endringer i nær fremtid, har du kommet til rett sted. Vi har en bred seng tilbud. Start med møbler, som er et uatskillelig element i hvert soverom. Amber G polstret seng er designet for elskere av moderne løsninger. Et elegant quiltet hode gir et interessant utseende. Drømmesengen skal være vakker og ekstremt funksjonell. Det er derfor det har blitt utstyrt med en ramme og en beholder for sengetøy med gassautomater, noe som sikkert vil forenkle hverdagsbruk. Hele har blitt solid laget av materialer av høy kvalitet.

Kjøp nå

Seng med oppbevaring på sengetøy - eksemplariske modeller

Seng tilbud i butikken vår har mange interessante modeller med en ekstra beholder for sengetøy. De ulike prisklassene gjør dem til nesten alle budsjett.

 
Vis flere innlegg fra April 2019

Anbefalt

Kontinentalseng med skuff 180x200 Riva

Kontinentalseng med skuff 180x200 Riva

nok 11 499,00nok 9 740,002922 punkt.
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel