2020-04-24

Skandinavisk stil stue

 

Ved kilden til minimalisme eller scandinavian design

Klassisk eleganse og funksjonalitet skandinavisk design fungerer ikke bare i det frostige klimaet i Nord, men også hos oss. Imidlertid er det ikke mange som vet at røttene til denne stilen går tilbake til 1800-tallet. Finn ut hvor kildene er, og hvordan du ordner skandinavisk stil stue!

Trendens historie scandanavian design begynner på begynnelsen av 1800- og 1900-tallet og fører til et annet kunstfelt: maleri. På den tiden skapte den svenske maleren og interiørarkitekten Carl Larsson en serie malerier som skildrer familiens hverdagslige, hjemlige liv, som ble illustrert av perfekt moderne nordic interiør.

Norwegian design - født av behovet for komfort

Larssons geniale løsninger inspirerte snart designere som så det unike potensialet i økonomisk enkelhet. Og faktisk - samlinger skapt basert på upretensiøsitet og minimalisme skandinavisk interiør viste seg å være vellykkede ikke bare i det kjølige og dystre skandinaviske klimaet, men nesten over hele verden. I leilighetene fokuserer nordisk design på funksjonalitet og tidløs eleganse. Interiør begynte først å bli arrangert for deres egen komfort. Den skandinaviske stuen ble takket være Larsson-familien et sted først og fremst for daglige hjemmeaktiviteter og hvile for familien. Takket være dem ble leiligheten ikke lenger arrangert for showet.

 

Hva kjennetegner nordisk interiør?

Lyse farger - den grunnleggende fargebasen i skandinaviske hjem er lyse, nøytrale farger. Hovedfargene inkluderer hvite, beige og lyse gråtoner. Naturlige materialer - tre er et av de viktigste materialene. Vårt innlegg om tre- og finérmøbler rik på inspirasjon og råd finner du HER.

Stone spiller også en viktig rolle. Ergonomiske former - komfort og komfort er grunnlaget for å arrangere interiøret i norwegian design house. Praktiske og funksjonelle møbler og tilbehør gjør leiligheten harmoni. Ekspressive mønstre - geometrisk design kombinert med sterke, kontrastfarger gir liv og understreker karakteren nordic interior stoffer - i det skandinaviske rommet spiller stoffer en veldig viktig rolle. Skandinavisk stil liker naturlige materialer som bomull, lin eller jute. Tykke vevetepper er også flotte som tillegg. Varierte tillegg - deres oppgave er å utfylle det rå, skandinaviske interiøret i skandinavisk stil. Et karakteristisk trekk ved tilleggene er praktisk og aksent for et lyst skandinavisk interiør.

De riktige fargene for arrangementet i norsk design interiør er av stor betydning. Hvitt, beige eller grått skal dominere fargen på vegger, møbler og eventuelt gulvet. Lyse farger gjør at interiøret virker lysere og romsligere. Å komplettere arrangementet med treelementer varmer et kult skandinavisk interiør. En slik handling vil understreke arrangementets naturlige natur. En viktig rolle i moderne interiør i skandinavisk stil spilles av fargerikt tilbehør. Ekspressive og pastellfarger kombinert med dempet hvitt og grått vil livliggjøre det skandinaviske interiøret. Turkis, blå, mynte, grønn og delikat rosa er de mest valgte skandinaviske fargene. Hvis du vil dekorere et interiør i en skandinavisk stil, tar du først og fremst hensyn til at fargene du vil bruke forekommer i naturen.

Interiør I nordic stil som naturlige materialer. Det er en rolig, romslig og koselig stil. Når du ordner en leilighet i skandinavisk stil, må du understreke dens naturlighet. Skandinaviske leiligheter har mange elementer laget av naturlig tre. Det understreker ikke bare forholdet til naturen, men varmer fremfor alt rommet.

Grunnleggende om skandinavisk stil i interiør nettbutikk norge

For at salongen skal ha funksjoner ved denne trenden, er det verdt å starte fra bunnen av. Skandinavisk stil: det er enkelt og behagelig, uten unødvendige tillegg - du kan si at det har noe av minimalisme, men det er også koselig, og dekorasjonene skandinavisk stil stue er hovedsakelig puter eller tepper, komfortable og varme, lyse og nøytrale farger er grunnlaget naturmaterialer, tre og stein - den første er den mest populære fordi den bidrar til å "varme opp" interiøret, nordisk stil interiør er enkel, men den neste funksjonen er funksjonalitet. Derfor vil leiligheten bare inneholde møbler og ergonomisk tilbehør, komfortable, komfortable, og dette vil tillate deg å oppnå harmoni,
selv om denne stilen hovedsakelig er lyse farger, finner du også kontrasterende gjennombruddfarger; så hvis stuen er litt for lys, kan du trygt bruke kontrast, naturlige materialer er også en viktig funksjon å huske på på planleggingsfasen av innredningen; spesielt lin, bomull og tepper er ønskelig, tillegg til stuen i norsk interiør understreker interiørets unike; så når det kommer til skandinavisk stil, skal salongen være utstyrt med praktisk tilbehør, møblene er enkle, funksjonelle og komfortable: salongbordet, sofaen og lenestolen kan være av tre og minimalistisk.

I tillegg til trevirke, spiller også naturlige stoffer en viktig rolle. Disse inkluderer bomull, lin og jute. Et flott supplement til et skandinavisk stilinteriør er sengetepper og tepper med en tykk veving. Det er ikke bare et fint tillegg i den skandinaviske stilen, men også funksjonell.

Harmonia i scandinavian house

Ordninger i skandinavisk stil er preget av minimalisme, naturlighet og enkelhet. Interiøret er innredet i en moderne skandinavisk stil, er romslige og har lyse farger og funksjonelle møbler. Moderne skandinavisk stil kombinerer naturlige farger med ekspressive tilbehørsfarger. Hvis du vil arrangere en leilighet i en skandinavisk stil, husk å være konsekvent. I vår billig interiør nettbutikk finner du mange klare samlinger for møbler i stuen, i samsvar med prinsippene i skandinavisk stil. Skandinavisk stil er også et flott utgangspunkt for å lage forskjellige arrangementer. Det lar deg også enkelt kombinere mange stiler og fargevariasjoner. Forkjølelsen fra midnatt i kombinasjon med livlige farger og geometriske mønstre vil skape et varmt og koselig interiør.

Arranger salongen i nordic home - hva annet er verdt å gjøre?

Arrangementene er ofte beriket med retro-tilbehør i en forfrisket versjon. Så det som teller er klassikeren som du kan gi nytt liv til. Norsk møbeldesign for stuen kan være av tre, de skal være komfortable og enkle. Du kan også prøve å lage dem selv, ved å bruke paller eller andre møbler du ikke lenger trenger. Når du dekorerer en leilighet i skandinavisk stil, er det viktigste å opprettholde enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Vi gir råd om hvordan du velger møbler, tilbehør og belysning i skandinavisk stil for stue, spisestue og soverom.

Hvilke møbler til stuen i ånden scandinavian interior design?

Møbler i skandinavisk stil skal samsvare i begge områder. Takket være dette vil stuen med kjøkken i det skandinaviske motivet være sammenhengende i stil, koselig og funksjonell. Stuen er et sentralt rom i hvert hjem. Stuen brukes til å hvile, lese og motta gjester. Derfor er det verdt å sikre at det er koselig og romslig. Når vi velger møbler til stuen i scandinavian interior, må vi først vurdere deres funksjonalitet og farge. I det skandinaviske interiøret vil hvite møbler med innlegg av naturlig tre fungere best. Nordic sofa må være komfortabel og komfortabel. Det er bra å velge en sofa, hjørne eller lenestol i en levende farge for å gi liv til et lyst skandinavisk interiør. Skandinaviske sofaer har tilbehør i form av treben. Det er også verdt å ta vare på riktig tilbehør og belysning som skaper den rette atmosfæren i skandinavisk stil stue. Kombinasjonen av hvite møbler med en fargerik sofa og skandinavisk tilbehør vil sterkt fremheve og fremheve den individuelle og unike karakteren i stuen.

 

Kommode i norway design

Skandinaviske møbler (for eksempel IKEA møbler i skandinavisk stil) er enkle og funksjonelle. Nordic line kommode kombinerer også disse to funksjonene. I likhet med andre møbler vil den skandinaviske stilen se best ut i lyse farger eller i tre. Kommode i skandinavisk stil vil være romslig og absolutt ikke dominere rommet. Den skal ha en minimalistisk form og helst en klassisk form. Du kan legge små dekorasjoner på det.

Økonomisk eleganse: skandinavisk design i hvitt og tre

Grunnlaget for skandinavisk estetikk er naturlige materialer. Derfor bør skandinavisk stil stue ha et gulv laget av edelt, helst lyst treverk eller paneler av god kvalitet. Takket være det vil du introdusere en god atmosfære inne og bygge et grunnlag for et koselig, varmt tilfluktssted for en familie. Lyse farger og ingen gardiner er assosiert litt med kalde, moderne rom. Imidlertid isolerer bruk av naturlige materialer som lær, pels eller lett bøk, gran, bjørk, furu og teak tre effektivt dette interiøret. I nordisk design er det også ulltepper, puter og kjøttfulle, myke stoffer som også gir rommene kos. I skandinaviske salonger er også det varme lyset til stearinlys eller en peis obligatorisk. Essensen er imidlertid mangelen på en følelse av overbelastning med tillegg eller interiørdesign. Balansen mellom funksjonelt og romslig og koselig og familie er det viktigste.

Nordic hjørnesofa, eller sofa?

Når du velger skandinaviske møbler til stuen, står vi overfor spørsmålet: velg nordic hjørnesofa eller sofa? Det avhenger av størrelsen på rommet og din smak. Begge vil fungere bra, bare husk at: hjørnet i skandinavisk design skal ha treelementer, hjørnet skal ha nøytrale kledningsfarger - grått, hvitt, svart eller til og med hvitt

Sovesofa - praktisk og stilig

Møbler i stue i skandinavisk stil er først og fremst funksjonelle, og det er derfor sovesofaen er perfekt til her. Hvis du vil lage et ekstra soverom fra stuen, er nordic sofa med sovefunksjon et godt valg. Det er best hvis det har treelementer og møbeltrekk i en nøytral farge - hvitt, svart eller grått. Du kan enkelt bryte disse nyanser: en sofa i skandinavisk stil og myke puter er den perfekte kombinasjonen. Skandinaviske sofaer liker også selskapet av lenestoler, så det er verdt å velge et setesett.

En skikkelig lenestol i skandinavisk interiør - hvordan velge den?

Apropos fritid - en stol i skandinavisk stil er det perfekte supplement til rommet. Den ideelle lenestolen i skandinavisk stil beskrives som behagelig, enkel i form, praktisk og laget av naturlige materialer. Så det er best for norsk design lenestol å være av tre, polstret i skinn, stoff, og kan også ha små metallelementer. Lenestol i skandinavisk stil kan ikke være laget av kunstige materialer, selv om du oftere og oftere finner slike.

Stue i skandinavisk stil - hvordan ordne skandinavisk belysning i stuen?

Skandinaviske interiører må for seg selv at de trenger mye tilgang, helst til naturlig lys. Style skandinavisk lys gir ganske enkelt lyse farger og mye naturlig lys. Dessverre har ikke alle hjem naturlig lys overalt. Derfor bør lamper i skandinavisk stil gi riktig mengde lys. Du kan velge en av flere måter scandinavian lamp design: hengelampe, vegglampe, lysekrone i skandinavisk stil - det er mange alternativer. Det er viktig at lyset som lampen i skandinavisk stil gir er naturlig og lyst.

 • Skandinaviske stillamper - en guide blant skandinaviske lamper,
 • Skandinaviske lamper skal gi naturlig lys,
 • Lamper er preget av myke linjer, runde former,
 • Lamper i skandinavisk stil har materielle nyanser, men også glass og metal,
 • Skandinavisk belysning er hovedsakelig lamper i lyse, naturlige farger som passer inn i interiørdesignen,
 • Lysekrone i skandinavisk stil kan suppleres med en vegglampe eller en stående lampe.

Velg vegger og møbelfronter i klassisk hvitt. Skandinavisk stil stue møbler ideelt høye kommoder og hyller i hvitt, samt innglassede vinduer som vil gjøre lyset jevnt spredt og lysere rommet enda bedre. Deres elegante, hvite konstruksjoner vil organisere og lysne rommet og berolige trette øyne. Avhengig av hvilken overflate du har og hvor mange gjenstander du vil gi din egen plass, kan du velge individuelle elementer for en skandinavisk stil - et skap, en kommode, en benk eller et TV-skap - eller et helt sett med dem .

Hvite møbelfronter i skandinavisk stil vil gi interiøret en unik eleganse, og i fremtiden vil du enkelt endre interiørdesignen - bare noen få fargerike tilbehør. Når denne basen er forberedt, kan du begynne å ordne skandinavisk stil stue i din favoritt skandinaviske stilvariant: kjølig eller varm. Rommets endelige utseende avhenger av fantasien din.

Slapp av i stuen, dvs. ta vare på komfortable møbler nordisk design

Stuen er et veldig viktig sted i hver leilighet - her har vi lange familiesamtaler, inviterer venner og familie og gjenoppretter etter en travel dag. Derfor er det så viktig å arrangere stuen i skandinavisk stil funksjonelt og komfortabelt. Innbyggerne i Nord vet dette veldig godt - dette rommet er det sentrale stedet i hjemmene deres. For å oppfylle sin funksjon riktig, blir spesiell oppmerksomhet rettet mot valg av praktiske og myke sofaer i beroligende farger. I vår interiør nettbutikk norge finner du et bredt utvalg av sofaer.

I den kule variasjonen skandinavisk stil, vil farger fra den kalde fargepaletten: grå og grafitt fungere utmerket. Deres originale design, estetiske utførelse og komfortable seter vil oppmuntre deg til å slappe av i selskap med familie og venner. I tillegg vil muligheten for å utfolde en slik sofa gjøre det enkelt å endre den til et møbel som sikrer komfortabel innkvartering for dine gjester. Vil du omgi deg med varmere farger? Legg merke til møbeltrekket i mer mettede farger. Det er ofte avtakbart, slik at du enkelt kan vaske det eller dekke det med et dempet fargedeksel.

Salong i skandinavisk interiør - nødvendig tilbehør

Hvis du ordner i en skandinavisk stil, kan stuen holdes i en rå (kul) tone. Du kan enkelt oppnå effekten av et minimalistisk skandinavisk interiør ved hjelp av tilbehør i kule nyanser av blått og marineblått, samt laget av stein, tre, rotting eller metall. Du trenger tilbehør som:

 • Stein eller metall klokke,
 • Dekorative puter i nyanser av marineblå, brun, olivengrønn og grå,
 • Lampe med åpent lampeskjerm, laget av tre og stål,
 • Fint å ta på, ensartet eller mønstret teppe med en design som passer inn i skandinavisk estetikk,
 • Ikke glem trerammer - svart eller hvitt. De vil tillate deg å tilpasse interiøret og understreke verdien av familielivet i hjemmet ditt.

Dette er imidlertid bare ett av utsikten skandinavisk stil stue. Det er en annen for mer rastløse sjeler.

Minimalistisk interiør i skandinavisk stil stue. Hvilke tillegg for å gjenopplive dem?

Det kule interiøret er for ensformig for deg, og du vil bryte det med en fargerik aksent? Du trenger ikke å gi opp den skandinaviske stilen - skandinavisk stil stue, selv i den nordlige stilen kan du krydre med tilbehør i andre, mer energiske farger. Både pasteller og sterke farger: rød, sitron og grønn vil være passende. I en varm forandring av skandinavisk stil er det verdt å fokusere på en dominerende farge aksent, for eksempel den nevnte sofaen eller lenestolen i livlige farger.

 
Vis flere innlegg fra April 2020
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel