2019-06-04

Smal kommode- hvilken er best ?

 

 

Du kan si at kommode er en venn av hver dame i huset. Takket være funksjonaliteten gjør det det mulig å lagre ulike elementer, fra små gjenstander til undertøy og hjemme tekstiler, og slutter med en servise. Det kan tiltrekke seg oppmerksomhet med originalt design, eller om nødvendig fjerne seg beskjedent fra hjørnet. Det er et møbel med mange ansikter. På grunn av det brede spekteret av matchende, vil det bli brukt i nesten alle rom i leiligheten vår. Så hva skal være den ideelle smal kommode ? Universal, klassisk og kanskje original og moderne?

Kommode 30 cm dyp

Kommode fra Mezo-samlingen tar øynene med både retro-vintage fargevalg og den uvanlige designen. Denne lille møbler ser ut som en pyramide laget av blokker, satt på karakteristiske skråben. Hver av de seks "blokkene" er en egen skuff. En favoritt plante eller dekorative lampe passer på toppen av møbler, og du vil lagre små elementer som er nødvendige i rommet. Du kan bruke møblene i forskjellige rom - som et praktisk bord i soverommet eller hallen, samt et skrivebord på pulten.

Kjøp nå

Den ideelle møbelringen kommode for ethvert interiør

Det er ikke uten grunn at ordet kommode kommer fra det franske ordet "behaglighet", fordi funksjonaliteten er grunnlaget. Ideelt egnet for soverommet eller garderoben eller gangen som et møbel for å lagre hansker, skjerf og luer. Det vil også bli funnet på badet, hvor det vil fungere som et håndklehylle eller husholdningskjemi. Sett inn i stuen kan det være en elegant dekorasjon som f.eks. En glassbar eller en visning av ting som er verdt å vise. Ekstremt stor etableringsfrihet gir oss i denne forbindelse smal kommode, som vi lett kan matche til spesifikke behov både når det gjelder praktisk og estetisk. En skikkelig designet dresser lagrer alt vi bryr oss om og gjør interiøret mer attraktivt og passer inn i enhver interiørstil. Det viktigste er at den passer inn til våre individuelle behov og vaner.

Stella kommode til gang med skuffer

Stella kommode er en kombinasjon av funksjonalitet og flott design. Som en ekstremt universell møbel til alle arrangementer. Møblene er solide og holdbare.

Kjøp nå

Hvilken smal kommode til entre å kjøpe?

Bestemme på et kommode i gangen, kan det være lurt å sette på et lite møbel størrelse som best vil utvikle ledig plass. Liten Kommode eller lav komode ikke kan være nok, så smal og samtidig Høy Kommode kan vise seg å bli en hit. På den ene siden dresser må være funksjonell og romslig, på den andre - det kan ikke ta opp for mye plass. Modellen til hallen skal være utstyrt med både et skap og skuffer. Kommode i gangen er i hovedsak brukt til oppbevaring av sko, hansker, skjerf, paraplyer, noen ganger også rengjøringsmidler, dokumenter og nøkler til bilen. Møbel utstyrt med flere skuffer og minst ett skap lettere å organisere alle disse elementene. Når du kjøper en kommode i gangen, er det også plass til utformingen av leiligheten. En interessant løsning er retro kommode. I mørke rom uten vinduer, vil hvit kommode eller en sonoma eik kommode være perfekt. Disse modellene er lyse og vil ikke overvelde interiøret. Høyglans kommode er populær, noe som gir en glød til interiøret.

Smal kommode hvit til soverom 90 cm

MARCO kommode er en moderne, høyglanset smal kommode ideell for hvert soverom. I en veldig interessant farger, som vil gi hver interiør prestisje. Høyyglans kommode med garanti for kvalitet. En ekstra fordel ved systemet er LED-belysning gratis! Dører og skuffer i systemet åpnes ved å trykke - PUSH-CLICK.

Kjøp nå

Hvilken kommode skal du velge?

Leter du etter den perfekte kommode for leiligheten, kan du velge mellom møbler av forskjellige stiler og farger. Den rike utformingen av denne type løsninger gjør det enkelt å tilpasse innredningene til interiørdesign. Når du kjøper en kommode for soverommet, gangen eller stuen, bør du hovedsakelig være styrt av stilen på rommet, samt soliditeten av møblene. Tørkets holdbarhet og holdbarhet påvirkes først og fremst av materialet de er laget av. Moderne løsninger er vanligvis laget av møbelbrett eller tre, noen ganger består de også av elementer laget av plast, metall eller glass. Det er verdt å vurdere hva smal kommode passer inn i hallen eller soverommet. Billig kommode riktig valgt og arrangert kan være et fantastisk tillegg og praktisk møbel. Kommode er definitivt klesoppbevaring ting. La oss ikke være redd for originale og interessante arrangementer, for det er noen ganger verdt å splurging.

Høy kommode hvit Loveli

Smal kommode består av en todørsdel og en åpen hylle. Inne i døren er det to hyller på venstre side, mens bak døren på høyre side er det en hylle. Kroppen og forsiden av møblene var laget av laminatplater av høy kvalitet med økt motstand mot riper og skader. Treben gir møbler en fantastisk sjarm. Loveli samling ideell til arrangement av stue eller stue.

Kjøp nå
 
Vis flere innlegg fra Juni 2019
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel