2019-02-06

Våren er her! få en ny look på terassen

 

Ikke alle har en stor og god hage, men de fleste av oss har en terasse. Vinteren er ikke akkuratt ideel for å sitte på terassen. Stort sett går terassen i glemmeboka og forblir ubrukt gjennom vinteren. Når våren kommer frem er det på tide å få liv på utsiden. Mer dagslys og mer energi gir deg påskudd til å få orden og kanskje til og me redekorere litt.
Når du ser etter inspirasjon til dekor er det smart og fokusere å på de små tingene, de store tingene sier seg stort sett selv. Kanskje du bare har 3 meter og jobbe med, men til og med da bør man stort sett å tenke seg om to ganger

Alt du skal er kanskje og sitte der i ny og ne og nyte en kopp te, men det er absolutt verdt og preppe det litt opp. Når du skal velge ut planter til terassen er det viktig og velge planter som trives i forholdene til din terasse. Ikke alle terasser er like plantevenlige og det kan derfor være en fordel og finne utav hvordan din terasse er i forrhold til de plantene du eventuelt vil ha. Noen terasser står nemlig utrolig dårlig til og tilater nesten ingen grønn vekst. Liker du og ha et mykt underlag til beina?

Da er det kanskje smart og investere i et teppe. I denne sammenheng er det en fordel og kjøpe noe plastik, ettersom det skal være ute er plastikk tepper en fordel både med tanke på regn og rengjøring. Når det kommer til møbler er det litt greit og ha litt samme tankegangen. Plastikk eller veldig godt impregnert tre er nok det mest effektive. Da er alt du trenger av rengjøring og vaske over med en våt klut eller spyle over med en slange. Og til slutt litt ekstra dekor. Noen lys hengende fra tråer i taket, kanskje noen levende lys. Om det er mulig kankje vurdere ei hengekøye eller til og med ei huske. Bare fantasien setter grenser. Og der har du det din egen lille oase i mdten av en bråkete by.

(inspiration pics from: Pinterest.com)

 
 
Vis flere innlegg fra Februar 2019
Del din kommentar med andre
Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel