Varmt og koselig, få inn den magiske julen i din stue

2018-12-05
Varmt og koselig, få inn den magiske julen i din stue
 

Ved hjelp av et fornuftig og gjennomtenkt arrangementet i stuen, kan du gi rommet en koselig innredning og koselig stemning av Jul. Så hvordan kan du skape den festlige atmosfæren til ditt hjem?

Vi innfører den varme og festlige stemningen.

Hvis du ønsker at innredning i stuen blir varm er det ikke nødvendig å gjennomføre en kostbar oppussing. Om du vil ha møbler som passer bra til juletiden vil vi anbefale og anskaffe de i varme farger. Varme farger vil bryte kontrasten fra den kalde mørke årstiden vi er i nå. Fargerike vaser, trerammer, matchende sengeteppe, pledd, gardin eller teppe vil absolutt få liv i stuen. Et effektivt kledd juletreet under taket, flimrende lys i varme nyanser og hengende kranser på peisen gir en magisk julestemning.

Stuemøbler og Julebord

Stuemøbler og julebord er noe vi fokuserer mye på nå i løpet av Jul, så det er verdt å dekorere skikkelig. Stuen er det mest representative rommet i leiligheten eller huset fordi det er nesten som et visitkort. Juldekorasjoner reflekterer imponerende mot bakgrunnen av hvite vegger og lyse møbler. Når vi setter oss ned sammen med hele familien for en formell julemiddag, er et veldig viktig at dekoren er på plass. En rød farge på julebords dekorasjonen er en sikker vinner for å bevare det tradisjonelle motivet og gir energi og varme i interiøret. Det er nesten et must og ta ut den fine duken, serviettene og servise. Dekor i andre farger er også utrolig fint i denne årstiden. Det er sterkt anbefalt og bruke grønt, rød, lilla og gull. Legg til litt kvister fra en flott gran, nøtter og appelsiner så er du klar for jul.

 

 

 

 

 

Det verdt å lyse opp rommet på ulike punkter, den fine og koselige belysningen kan oppnås med en stående lampe, en vegglampe og kanskje en benk eller kommode ved vinduskarmen. Det fineste er svakt eller levende lys, for ikke å miste jule atmosfæren fra interiøret. Dimmede lys vil også fungere helt topp.

 

 
Vis flere tekster fra Desember 2018
kommentarer
Anbefales
Moderne stol K188 rød Moderne stol K188 rød
1 300,00 ,-2 600,00 ,-390poenger
Baros II kommode høyglans hvitBaros II kommode høyglans hvit
4 390,00 ,-8 780,00 ,-1317poenger
Retro seng med krystaller oppbevaring 160x200 rødRetro seng med krystaller oppbevaring 160x200 rød
7 980,00 ,-11 300,00 ,-2394poenger

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel