Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Barne møbler - Philip

(mengde produkter:31 )
Dybde
Bredde
PRIS
-

Inspirasjon til barnerom - Philip-serien

Vår Philip-samling er utførelsen av modellens grunnleggende stil med tillegg av en levende farge på forsiden - perfekt for et barns rom. Du kan velge mellom forhåndsinnstilte sett eller lage dine egne, velge noen av elementene som er tilgjengelige på nettstedet. Takket være dette kan du enkelt arrangere selv lite barnerom .

Du finner Philip garderobe HER

Interiør barnerom nettbutikk - komplett utstyr

Barnerom innredning er en liten utfordring for en forelder. På den ene siden ønsker vi å utstyre rommet i henhold til vår smak og stil, derimot vil vi at barnet skal være fornøyd med interiøret. Vi vil at rommet skal være stilig, praktisk og det er best at det ikke koster oss en formue å arrangere den. Hvordan forene alle disse aspektene? Hjelpen kommer til oss Philip - en samling av hvilke elementer som vil gjøre deg raskt og billig å utstyre barnas rom. Hvert element er konstruert med detaljert oppmerksomhet. I tillegg vil du gjøre ditt barn lykkelige ved å velge innspillene på fronter i sin favorittfarge. Interiøret vil bli komplettert med hjelp av riktig valgte - barnerom lampe - velg modellen i din smak blant de tilgjengelige i vårt sortiment.

Du finner Philip bokhylle HER

Interiørdesignere vet veldig godt hvor viktig rollen til pynt til barnerom er i etableringen av et ideelt interiør. En enkel form i Philip-samlingen vil gjøre deg i stand til å skape både moderne og moderne plass - for det 21. århundre. Er du bekymret for den lille størrelsen på rommet? Det er ikke et problem - med Philips samling kan du til og med utstyrte og tilrettelegge selv små barnerom . Philip vil like både barn og gutter. Drømmer datteren din om rosa barnerom Barn Möbler fra Philip koleksjon - sjekk Selly Home Tilbud! Ingenting hardt, hvitt og rosa Philip vil se bra ut mot bakgrunnen av en rosa vegg. Din sønn elsker blå? I Philip-serien finner du møbler med innlegg i favorittfarge. Det gjenstår å takle de blå veggene og voila-rommet klar!

Du finner Philip skrivebord HER

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel