Dobbel skyvedør garderobeskap til barn

Antall treff: 1

Skap skyvedør - perfekt for et barns rom!

En moderne skyve garderobe er et must-ha i alle barnas rom og ungdom. Skyve garderobe er en veldig praktisk løsning, den kan huse både klær og diverse tilbehør: ruller, skøyter og annet sportsutstyr. Et bredt utvalg av glideskaper garanterer det enkle å velge riktig modell. Dobbel Skyvedørsjekk Selly Home-tilbudet!

Garderobeskap skyvedør speil - alt eksklusivt for et barn 

Når du kjøper en glidende garderobe med speil, organiserer du et ideelt sted for en ung person. Barnas rom - vanligvis med begrenset plass - vil "utvide" optisk takket være å plassere et stort speil inni. Dette er en enkel prosedyre som gjør at CI frigjør det fulle potensialet i interiøret. Da vil du kunne supplere plassen med flere møbler, for eksempel et skrivebord eller et rtv bord uten det visuelle røret i rommet. Et annet flott triks vil være kjøp av skyvedør glass garderobe - et speil på hele overflaten vil ekstremt utvide rommet i rommet. 

Du finner Trafiko garderobeskap HER  

Garderobe med skyvedør - en pålitelig mekanisme

I løpet av årene velger flere og flere mennesker å kjøpe et skap med en glidemekanisme. De er spesielt interessert i organisering av barnets rom. Hvorfor? Fordi de yngste rommene vanligvis er ganske små - skyvedør til garderobe ikke åpner som et skap med en dør, hvorfor tar det ikke opp verdifullt rom.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel