Balkongmøbler & Kafémøbler

Antall treff: 3

Balkong møbler

Når du lager inn et hus eller en leilighet, ikke glem så stor del av våre fire vinkler som balkongen eller terrassen. Møte over kaffe med venner eller kanskje en overdådig familie middag? Sofa slappe av i frisk luft? Våre balkongmøbler møter alle dine forventninger. Vi oppfordrer deg til å bli kjent med møbler tilbudet på balkongen, vi har både større balkong sett og mindre sett. Vi hjelper deg med å ordne plass!

Små balkongmøbler

I vårt brede utvalg av balkongmøbler finner du noe for deg selv, begge amatører med god kaffe, krydret med solskinn, samt kunder på jakt etter større sett med balkongmøbler. Takket være vår cafemøbler i friluft, vil de kunne diskutere familiemiddagen eller oppleve spesielle øyeblikk under en champagnamiddag med venner. Våre møbler til balkongen, for det meste, er i tillegg utstyrt med puter som er spesielt sydd for dem, noe som sikrer komfort i bruk. Balkongmöbler Billigt – finn den perfekte modellen med Selly Home!

Hagemøbler salg

Hvis du er heldig nok til å ha en stor hage med god plass, for å sette opp hagemøbler tilgjengelig i butikken i henhold til din smak. For tiden er det utallige tilbud på hagemøbler i forskjellige farger, former og materialer. Takket være kombinasjonen av forskjellige sett, kan du skape en unik atmosfære og skape et sted for en fantastisk avslapning og hvile. Beliani har også et bredt spekter av produkter hvor alle vil finne noe for seg selv. For eksempel passer våre granitt hagemøbler, takket være det naturlige utseendet, perfekt utendørsområdet, mens trehagesettene kan brukes både hjemme og i hagen.

Balkong Inspiration fra Selly Home

Selv om du ikke har mye plass, bare en balkong, er det ingen grunn til å gi opp loungen møbler. Våre mindre sett passer perfekt til balkongen, og kan ofte stables oppå hverandre for å spare plass. Selv om de er litt mindre enn klassiske rattanmøbler, gir disse møblene nok plass til hvile. Selvfølgelig tilbyr vi også XXL puter eller puter til hagesett, avhengig av modellen de kan leveres i flere farger for valg. Balkongmöbler For Deg - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 

Inspirasjon balkong

Hvis du foretrekker mer hagemøbler enn fra polirattan, tilbyr vi en rekke justerbare hagesenger. Avhengig av treet er de lysebrune når det gjelder teak eller mørkere, rødbrun nyanse i treet Yellow Balau / bankirai. Begge typer tre får et vakkert sølvlag, kalt patina etter en tid. For å unngå det, behandle treet med et spesialpleieprodukt, som også gir ekstra beskyttelse. I tillegg til våre tre-liggestoler, tilbyr vi også et bredt utvalg av trehagebenker og trefoldstoler som kan plasseres i alle stillinger.

For at balkongmøbelsettene skal forbli vakre så lenge som mulig, tilbyr vi et stort utvalg av hagemøbler. Dette inkluderer blant annet matchende regntrekk for alle våre hagemøbler. Hvis du ønsker å nyte utemøbler, selv ved lave temperaturer, anbefaler vi at du kjøper en gårdsplassvarmer som gir den nødvendige varmen. For vår ungdom eller ung i hjertet tilbyr vi en XL eller XXL sittpouf - perfekt for lounging.

Disse og mange andre produkter finnes i vår nettbutikk. Takket være utmerket kundeservice og umiddelbar levering, vil du raskt og sikkert motta nye designermøbler.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Close
    pixel