Hage liggestoler

Antall treff: 2

Liggestoler andre for deg

De gir størst komfort i ro og er ideelt egnet til soling, napping i friluftslivet eller tilbringe gratis ettermiddag med din favorittlesning. Det er umulig å forestille seg sommerferie uten dem - selvfølgelig er det hagesenger. Modellene vi tilbyr, vil sikkert tilfredsstille dine forventninger med hensyn til kvalitet og brukervennlighet. Vi kan velge mellom technorattan, tre, stål eller aluminium møbler. Materialene som brukes er preget av høy motstand mot endrede værforhold. De jobber ikke bare i hager, men også i nærheten av svømmebassenger og terrasser, og er også valgt av eiere av hoteller eller SPA-rom. 

Trehagesenger er et utmerket valg for folk som ikke gjennomgår sesongmessige trender og ønsker at møblene skal tjene dem i mange år. Fordelen med treprodukter er ikke bare pålitelighet, men også brukervennligheten. Møbeldesigneren tenkte også på praktiske armlener og fotstøtter. Noen tre sofaer er på hjul, noe som gjør det enkelt å flytte møbler. Billige Sjeselonger - finn den perfekte modellen med Selly Home

Solsenger For å gjøre hagen ferie komplett, trenger du definitivt en solid og komfortabel dekkstol. Å kjøpe den riktige modellen er imidlertid ikke så enkelt som det kan virke. Individuelle varianter av hage solsenger er forskjellige i deres destinasjon, håndverk, tilbehør og egenskaper. Hvilken vil være best for deg? Hage solsenger - materialer og formål. En terrasse, hage eller balkong dekk kan være laget av ulike materialer. På disse stedene velger kundene en tre eller aluminium liggestol med et materiale sete. Tre er naturligvis den mest naturlige, men aluminiumkonstruksjoner er vanligvis lettere og mer praktiske. Valget av en hage seng vil hjelpe deg å velge. Den minst krevende er en plastdørstol - ofte valgt som strand eller svømmebasseng på grunn av sprutmotstanden. På samme måte som solstoler, for hvilke technorattan ble brukt. Det er en elegant plastvev som tåler fuktighet og er stilig presentert. 

Liggestoler skinn og flettet

En vevd lounger er også svært enkel å rengjøre. Hage seng - tilbehør og funksjoner Den utendørs stolen har en rekke ekstra elementer som har betydelig innvirkning på komforten av bruk. Kjøpet av liggestol skinn er knyttet til det nødvendige større budsjettet, men det er verdt å vurdere et slikt valg hvis vi ser etter solseng i mange år. Hageseng med visir beskytter mot solen, med fotstøtte - gir ekstra støtte til føttene, og med hodegjerde - gir en behagelig støtte til hodet, for eksempel lesing. I tillegg kan hver modell være utstyrt med en myk pute og / eller madrass

Liggestol inne

I tilfelle hagedekket skal flyttes ofte, eller vi ønsker å ta med oss ​​på turer, bør det være lett og utfoldet. Den bærbare modellen er lett å kaste og sette i oppstart, fordi det ikke tar opp mye plass. I sin tur er en større, ryddig hageseng verdt det å være på hjul, så er det lettere å flytte møbler, for eksempel inn i et skyggefullt sted. liggestol ute kan også være gyngestol - et flott alternativ for de som liker mild rocking. Tilbyr nettbutikken Selly Home er det beste stedet hvor du kan kjøpe hagestoler. Vi tilbyr levering over hele Norge. Vi tilbyr både billige hagemøbler fra produsenten samt eksklusive og moderne produkter. Du finner små og store hagemøbler, og tilbyr også skreddersydde produkter. For å gjøre det beste valget, før du kjøper, se bilder og kundeanmeldelser. På Selly Home finner du ferdige produkter for din hage, terrasse og tomt. For å legge til rette for installasjonen, gir vi håndboken i en pdf-fil på vår nettside. Vi tilbyr alltid de beste prisene. Sjekk kampanjer og salg og kjøp i flere rater! 

 

      Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
      Close
      pixel