Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Små Soverom - Beta systemer

(mengde produkter:2 )
Dybde
Bredde

Ideer til soverom - moderne arrangementer

Vi vet alle at ikke hver morgen er perfekt, derfor er det verdt å skape et sted i ditt hjem hvor du vil våkne opp med kraft og vilje til å leve. Vi føler oss mye bedre i et vakkert og komfortabelt miljø, og derfor er det opprettet en serie med soveromsmøbler Beta som er preget av en moderne og enkel stil.

Små soverom løsninger - Beta sett!

BETA soverom er en forlengelse av garderobeprogrammet med samme navn. Vi tilbyr denne modellen til våre kunder i et vennlig moderne fargevalg av San Remo Oak i kombinasjon med hvitt. Vi tilbyr en romslig skyve garderobe som er symmetrisk delt internt. I en del er det en konstruksjonshylle og en krok for kleshengere, og på den andre er det fire hyller. I tillegg har modellen en komfortabel 2D-kommode og to sengebredder. Den ene er tilpasset madrassen, 160 cm bred og den andre til 180 cm. Disse sengene er ekstremt høye, takket være at det var mulig å plassere romslige skuffer i dem. Samlingen har blitt supplert med nattbord med tre skuffer.

Male soverom inspirasjon

Interiørtips soverom fra Selly Home : Det er noen standarder som gjør Beta soveromsmøbler ekstremt praktisk. Det fungerer imidlertid best i mannlige interiøret. Det viktigste er selvfølgelig sengen, som er tilgjengelig i to typer, og hver av dem har blitt utstyrt med skuffer som fungerer som ekstra lagringsplass. I tillegg til en komfortabel seng har Beta-systemet også praktiske sengekast, som passer til mønster og farger til andre møbler i denne serien. De er uerstattelig når vi ønsker å legge bort en kopp med en drink, eller sette en nattbordslampe. Beta er ikke bare komfortable senger, nattbord eller kommoder. Beta-serien inneholder også kapasitive og svært praktiske skyve garderober. De er moderne, med speil foran eller uten - du justerer garderoben til arrangementet. Med Beta møbler, vil soverommet gi en fredelig fristed for beboerne og en oase av velvære. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel