Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Fine Soverom - moderne system Hector

(mengde produkter:12 )
Dybde
Bredde
PRIS
-

Koselig soverom

Moderne møbler trenger ikke å være kaldt, uten intimitet. Beviset for dette er Hector furniture set. Hektor soverommet vil bli elsket av alle elskere av elegante løsninger. Dette settet med soveromsmøbler vil gi lys og fred til interiøret. Med våre møbler oppretter du arrangementer av både fritid og nytte.

Hvitt soverom? Sandgrå møbler!

Opplevelsens prestisje gir en kombinasjon av høyglansfronter. Fargen på Sonoma & Sand Gray cheese flott ut et et soverom badet i hvitt. Disse soverommet møbler er spesielt glad i elskere og elskere av luksuriøs stil. Settet inkluderer en romslig garderobe med kommode, to nattbord og en komfortabel seng for soverommet. Garderoben er utstyrt med et speil plassert på forsiden av møblene, som optisk skaper effekten av å forstørre rommet. Hele er laget av laminert sponplater. Komfortable madrasser og rammer er tilgjengelig i vår butikk.

Planter på soverom - undervurdert tillegg

Hektor soverommet er et moderne sett med soveromsmøbler. Enkle klumper kan lett gjenopplives med tilsetningsstoffer i form av planter, som ikke bare være en visuell beautification, vil fungere som luftfiltre. Hektor soverommet imponerer med sitt unike utseende. Oppussing soverom med Selly Home. I Hektor soveromsmøbelsystemet er det: en Hektor seng, et nattbord, en kommode, et soverom garderobe. Hele presenteres and hvit farge er nummer én and dagens trender innen interiørdesign. Andre fargeversjoner av soveromsmøbler er også imponerende. Gjerne vil ikke kunne komme ut av beundring av elegansen til soveromsmøbler fra Hektor-samlingen. Sjekk - Inspirasjon Til Soverom i Selly Home butikk.

Design soverom and to nyanser

Du laidrer soverommet ditt med våre møbler, og du får en designer interiør. Hektor sovesofa ligger i sentrum av soverommet vil gi fantastiske øyeblikk av hvile og en dyp søvn etter en hard dags arbeid. Det bør huskes at å velge riktig madrass er av stor betydning for søvnkvaliteten. Nattbordet som en hylle ved sengen vil garantere et sted å holde bøker, telefon, bærbar PC eller andre gjenstander tilgjengelig. Hektor soverom kommode består av romslige skuffer. Interessant interesse forårsaket Hektor skapet. Utstyrt med et speil, ekspanderer det visuelt utrykket. Hele møbler vil skape et fantastisk sett design and soverommet ditt - som fra en film. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel