Svart Soverom - Indira system inspo

Antall treff: 3

Soverom innredning nivå

INDIRA er et soverom som med sine farger og design vil møte forventningene til alle krevende kunder. PUSH TO OPEN-systemet er inkludert i settet, takket være det det er nok å trykke på og skuffen vil komme ut gjennom en perfekt matchende døråpning. Praktiske skuffer tilgjengelig uten å åpne garderobsdøren. Trepanelet er motstandsdyktig mot riper og sollys. Container for sengetøy gjemt under hevet madrass ideelt for et lite soverom.

Soverom fargevalg - ikke-dødelig tre

Lite soverom inspirasjon - INDIRA møbelsystem med design og massivt treverk overstyrer ikke interiøret. Takket være det uvanlige arrangementet i kombinasjon med velvalgte farger: eik kloster + svart glass INDIRA møbler vil garantere deg innredningen av rommet der du vil føle deg komfortabel. Faste stoffer i denne kombinasjonen av farger og et stort speil på garderoben vil gjøre rommet ditt optisk større.

Praktisk smalt soverom

En stor fordel som skiller kroppene i INDIRA-samlingen, er push-to-open-funksjonen (tilgjengelig i kommode og skap), som eliminert den utragende skuffen og fronthåndtakene og den stille lukkefunksjonen. Sovesett INDIRA består av en stor skyve garderobe med speil, som i tillegg har to skuffer forlenget på ballen løpere (full forlengelse), åpning uten å måtte flytte garderoben døren. I tillegg til settet kommer en kommode med åpnet forside og fire skuffer, 2x nattbord med skuff også trukket fra bunnen av ballgirene (full forlengelse) og en seng med en ramme uten en beholder eller med en ramme på pneumatisk heiser i to bredder under madrassen: 160x200 cm og 180x200 cm, som kan kjøpes. 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel