Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Soverom Inspirasjon - Montreal system

(mengde produkter:8 )
Dybde
Bredde
PRIS
-

I følge tips til soverom 

Føler du oppmerksom på omhyggelig håndverk og oppmerksomhet på alle detaljer om innredning du velger? Den presenterte samlingen vil sikkert være perfekt for din sofistikerte smak. 

Du finner Montreal garderobe HER

Lurer du på hvilken farge på soverom?

Vi oppfordrer deg til å bli kjent med systemet som skiller seg ut både når det gjelder kvalitet og interessant design. MONTREAL er et elegant og moderne sett med soveromsmøbler, hvor detaljer og farger spiller en svært viktig rolle.
Inspirasjon Til Soverom : av trendy farger barnebarn eik og hvit glans i membranen gir møblene et svært interessant utseende. Disse grunnfargene kan enkelt dodges ved hjelp av tilbehør i intense farger, for eksempel gulvbelegg soverom eller gardiner. Disse fargene kombineres perfekt med andre tillegg, så det bør ikke være vanskelig å finne de riktige dekorasjonene til et slikt universelt system. Tallrike skap, skuffer gjør det utvilsomt ...

Du finner Montreal kommode HER

Smart oppbevaring soverom

som vil hjelpe deg med å holde orden i ditt private helligdom. Hva slags krav til soverommet du har ? Kunder i vår nettbutikk kan kjøpe et ferdig sett eller lage egen sammensetning ved hjelp av individuelle elementer, inkludert en kommode, to garderober, et nattbord og fire sengevarianter. To av dem er tilgjengelige med en komfortabel madrass som sikrer en sunn og fredelig søvn. Møblene er nye, importert i pakker og beregnet til selvmontering sammen med instruksjoner og beslag. Vi er sikre på at denne ekstraordinære, fasjonable samlingen vil gjenopplive hvert dekorert rom hvor det vil fungere perfekt. Møblene er enkle å rengjøre så vel som i daglig bruk. 

Du finner Montreal seng HER

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel