Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Moderne Soverom - stylig system Vera

(mengde produkter:9 )
Dybde
Bredde
PRIS
-

Lystette gardiner soverom + møbler Vera...

... denne kombinasjonen er perfekt! VERA soverom er en kombinasjon av moderne design og trender i produksjon. I samlingen kan du velge mellom en ekstremt romslig garderobe, en kommode og to-size senger som selges sammen med et par nattbord. To nattbordskap er en uadskillelig del av settet og kan ikke kjøpes separat. Individuelt kan du kjøpe ekstra belysning for garderoben. På grunn av utformingen av sengen fra VERA-programmet anbefaler vi at du bruker en ramme på rammen sammen med en myk madrass eller en madrass på rammen. Garderoben er delt inn i et rom hvor hyller og garderobeskap har blitt plassert for lange klær, noe som gir praktisk tilgang til hengende klær og de som er arrangert på hyller. Den symmetriske utformingen av døren vektlegger samlingens sammenhengende karakter.

Inspirasjon lite soverom med møbler Vera

En enkel form for soveromsmøbler Vera er et forslag til elskere av minimalistisk, moderne og industrielt interiør. Møbelens stil og farge betyr at selv interiøret vil skifte til en spektakulær plass, og soverommet vil få en unik eleganse. Takket være Vera-samlingen, vil soverommet også bli komfortabelt - en sivil sengen garanterer komfort og uforstyrret avslapning. I tillegg kan du legge til en seng i en skuff for sengetøy, hvor du også kan lagre årstidsklær. Mørkt soverom møbler vil også ta med litt interiørdesign til arrangementet. En fire-dørs garderobe bidrar til effektiv bruk av plass. Interiøret i garderoben er utstyrt med store hyller og en hengende bar som kan huse mange av stilisasjonene dine.

Kommode til soverom Vera - komplement til samlingen

En moderne kommode er perfekt for et soverom, ikke bare som et romslig oppbevaringsrom, men også som et sted for å vise favorittutstyr og familiememorabilia. Sypiania Vera er også dekorative detaljer som et speil som pynter foran klesskapet og ryddig nattbord. Samlingen preges av sine brede farger, takket være at du enkelt kan matche møblene til arrangementet.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel