Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Garderobeløsninger - Garderobeskap dører

(mengde produkter:28 )
Dybde
Bredde
PRIS
-

Garderobedør klassiker

Hengslede garderober er en mer tradisjonell form for garderober, som oftest velges av mennesker som liker klassiske løsninger. De er ofte i konfigurasjon av to eller tre dører, eller som et nettsted. Dette er et utmerket alternativ til en smalbygd garderobe, der skyvedører ikke kan brukes. De er ideelle for smale grunne utsparinger, der du ikke trenger å miste plass for guidene ennå. Garderobedører ideelt egnet til større, romsligere rom, eller også som elementer i veggenheter eller møbelsett.

To dører garderobeskap

To-dørs garderober er perfekte for interiør dekorert i en romantisk, skandinavisk eller provençalsk stil. De er flotte som et element av møbelsett, på et barnerom, på gangen eller på et lite kontor. Billige garderober, du må prøve dem ut.

Innredning garderobe - 3 dører

Tre-dørs garderober passer perfekt i større rom, der vi har plass til å åpne døren fritt. De vil være en funksjonell løsning på soverommet der vi trenger å lagre en betydelig mengde klær eller sengetøy. Ofte er hengslede garderobeskap kombinert med skuffer, noe som gjør at vi kan gi opp en ekstra kommode og bruke plassen på en annen måte, noe som er en fordel med iøynefallende interiør eller når vi rett og slett ikke liker en stor mengde møbler i rommet.

Velge en garderobe - hvorfor velge garderobedører ?

Hengslede garderober har endret seg mye gjennom årene. Det er garderober i alle farger på markedet, med speil, høyglans. Laget i en klassisk, moderne, skandinavisk stil. Alle, selv den mest krevende søker, vil sikkert finne noe for seg selv.
Den største fordelen med hengslede dører er utvilsomt muligheten for rask tilgang til alle deler av garderoben ved å åpne rammen. Vi kan også bruke hele garderoben mens vi åpner alle dører, noe som ikke er mulig i skyvegarderober. Hengslede garderober er ofte kombinert med skuffer, noe som øker funksjonaliteten.
Når du velger en garderobedører, må vi huske at døren ikke er for bred, fordi vekten kan påvirke hengslene, noe som vil redusere garderobens levetid betydelig.
Vi tilbyr et bredt utvalg av moderne og klassiske garderober, som kjennetegnes ved en effektiv finish og laget av materialer av høyeste kvalitet. Garderobeløsninger for alle.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel