Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skyvedørsgarderobe tilbud

(mengde produkter:93 )
Dybde
Bredde
PRIS
-

Skyvedørsgarderober - maksimal bruk av plass

Garderobeskap med skyvedører er et utmerket eksempel på optimal bruk av tilgjengelig plass. I deres tilfelle er det ikke behov for ekstra plass, som er okkupert ved å åpne dørvingene, akkurat nok til at du kan stå foran den. Dette er spesielt viktig når det gjelder garderober i gangen, på grunn av at disse rommene vanligvis ikke hører til de brede, og åpne garderobedører kan blokkere kommunikasjonsveier. Skyvedørsgarderobe er universelle møbler som kan brukes i nesten alle rom. Du kan lagre i dem ikke bare klær, men også servise, dokumenter og til og med hvitevarer, for eksempel en støvsuger, bøtte og mopp. Fordi du designer garderoben din, både utseendet og hvordan du organiserer interiøret, kan den perfekt tilfredsstille dine individuelle behov. Avhengig av hvilket formål du har tenkt å bruke det, kan du bestemme for antall hyller, skuffer og stenger og sikre maksimal funksjonalitet til møblene. På samme måte velger du den fargevarianten som passer best til interiøret i leiligheten eller kontoret ditt.

Skyvedører garderobe - hva du skal se etter?

Garderobe skyvedør er en av de mest populære møblene. Dette burde ikke være overraskende, listen over fordelene er virkelig lang: i tillegg til funksjonalitet og kapasitet, gir de deg muligheten til uavhengig å konfigurere utseende og interiør. Hvordan velge den beste modellen blant de tilgjengelige på markedet? Først av alt, vær oppmerksom på kvaliteten på møblene. Du vil at garderoben din skal tjene deg i flere år. Så den skal hylle av gode materialer som garanterer deres holdbarhet og motstand mot skader under bruken. For produksjon av skyvedører til garderobe bruker vi tre og MDF, som garanterer deres holdbarhet. Vi går ikke på akkord med kvalitet også for slike elementer som guider eller lameller. Hvert element i møblene våre er valgt med stor omhu og omsorg, slik at du kan glede deg over møblene dine så lenge som mulig. Vi følger kontinuerlig de nyeste trendene i verden, slik at designene og løsningene vi foreslår er så moderne som mulig og tilpasset smak hos kundene våre. Arranger interiøret ditt, sats på et velprøvd selskap som har hatt kundenes tillit i flere år.

Skyvedørsgarderobe speil - en smart måte å optisk forstørre et rom på

Garderobeskap med skyvedør er vanligvis et ganske stort møbel, som opptar mye plass. Feil utvalg av garderobefronter kan føre til et overveldende inntrykk. Hvis rommet der det skal befinne seg er lite eller mangler sollys, bestem deg for å kjøpe - billig skyvedørsgarderobe med speil. Dette er en flott løsning, ikke bare på grunn av det interessante utseendet, men også veldig praktisk. Speil forstørrer rommet optisk og øker lysmengden betydelig. Hvis du er ute etter en kontorgarderobe, husk at den må smelte godt sammen med resten av møblene - pulter, stoler, hyller. Ikke glem at for dette rommet er det bedre å satse på et rolig, dempet design som ikke vil distrahere deg på jobb. Når det gjelder en garderobe med soverom, har du råd til mye mer frihet når du skal velge et design. Glem imidlertid ikke å tilpasse den til romforholdene. Hvis det ikke er for stort og lyst, unngå møbler som vil mørkne det ytterligere og optisk redusere det. I dette tilfellet er lette, moderne møbler i lysere farger mer passende. I de romslige, lyse soverommene kan du plassere mer massive møbler. Skyvedører garderobe i enhver stil!

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel