eik nattbord

Antall treff: 6

Nattbord - et viktig element i soverommet

Nattbord er viktige elementer i et soverom. Mange kunder velger denne typen skap på grunn av deres praktiske brukervennlighet. Den lille størrelsen på skapene betyr at det alltid vil være et sted for dem, selv i mindre soverom. Nattbord, bortsett fra funksjonaliteten til lagring av alt, kan gi sjarm og unikhet til interiøret vårt. Butikken vår tilbyr mange skapmodeller, for eksempel nattbord i eik som passer perfekt inn i et soverom innredet i nesten hvilken som helst stil.

Eik nattbord - klassisk skjønnhet

Vi har alltid behandlet eik som et synonym for holdbarhet og skjønnhet. Det samme gjelder møbler laget av dette fantastiske treet. De er solide, verdige og unike. Eiketre gir karakter til rommene våre. Det unike kornet som er synlig på møblene, gir nattbordet et uttrykk for adel og naturlig skjønnhet. Elementer av eiketre er en uunnværlig del av forskjellige stiler. Det passer perfekt inn i den skandinaviske stilen, som har blitt mer og mer populær rundt om i verden de siste årene. Minimalistiske, hvite nattbord med en lys eiketopp vil perfekt utfylle karakteren til et soverom innredet i skandinavisk stil. Hvert nattbord i skandinavisk stil vil utvilsomt understreke den koselige atmosfæren på soverommet ditt. Det omfattende tilbudet til Sellyhome-butikken presenterer begge modellene som er laget av tre eller en kombinasjon av andre hvite materialer. Dessuten harmonerer de hvite elementene i utstyret perfekt med pastelltilbehør i form av tepper og puter.

Nattbord - et fasjonabelt tilbehør

Lurer du på hvordan du velger et nattbord for soverommet ditt? Sjekk hva interiørdesigntrendene antyder! Tre er et tidløst og universelt materiale som passer godt til enhver innredning. De preges av rå skjønnhet, som i tillegg kan understrekes med fargen som er sammensatt av arrangementet. Et nattbord i tre i en naturlig farge vil være perfekt for soverom inspirert av rustikk stil. I sin tur utfyller nattbordene i en mørk versjon den klassiske innredningen. Møbler lakkert i nyanser av hvitt og grått vil fungere godt i skandinaviske soverom. Produktdesign er også viktig. Vi tilbyr deg både klassiske nattbord og designermodeller som dristig eksperimenterer med geometri. Hvert nattbord er preget av en original stil som refererer til populære trender.

Funksjonelt nattbord

Nattbord er et utmerket møbel med nesten uendelige bruksområder. Du kan plassere en nattlampe på den som gir mykere lys enn taklampen. Det er også et sted for en vekkerklokke for ikke å komme for sent på jobb eller for en viktig avtale om morgenen. Skap er også gode som et sted å legge fra seg en bok eller en kopp kaffe hvis vi ønsker å forlenge morgenen og slappe av i sengen på en gratis dag. De er også uunnværlige for å holde en vannflaske hvis vi er tørste om natten. Skapet kan også tjene som et sted der vi legger telefonen som vi praktisk talt aldri skiller oss fra, slik at vi alltid har den for hånden. Derfor er det verdt å ta vare på å ha denne typen møbler, fordi det først og fremst er behagelig. Hvis utformingen av rommet vårt tillater det, kan du umiddelbart velge to nattbord og plassere dem på begge sider av sengen. Denne løsningen vil fungere spesielt bra hvis soverommet er bebodd av to personer, takket være at hver av dem vil ha sitt eget sted å lagre ting.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel