grå sofa

Antall treff: 46

Grå sofa - dronningen av sofaer

Grå sofa hører til de mest valgte møblene når det gjelder farge. Denne trenden kan sees både i interiørdesignmagasiner og i ordrestatistikk i butikken vår. Nå er spørsmålet: hvordan velge salongmøbler som passer perfekt til stuen? Vi introduserer deg allerede!

 

Hvorfor grå sofa og til hvilket interiør?

Selv om denne fargen ofte er assosiert med tristhet, var svenske designere perfekt i stand til å bruke den til å skape et koselig interiør. Moten for grått i interiør regjerte sammen med den voksende populariteten til skandinavisk stil. Grått er begge en utmerket grunnfarge og passer for små aksenter. Hvis vi ikke blir bestemt hvilke farger som skal dominere i sitt hjørne, vil den sofa grå være en flott bakgrunn for å endre tillegg.

 

Den lys grå sofaen vil fungere bra både i en stue dekorert i klassisk stil, samt dempede fargerike interiører i orientalsk stil. Du kan ikke glemme den praktiske siden av denne fargen, grå dekker perfekt smuss. Så hvis barn eller kjæledyr bruker den lys grå sofa, kan denne polstringfargen være det beste valget.

 

Hvilke veggfarger stemmer overens med den grå sofa?

Som nevnt ovenfor - en grå sofa vil passe til nesten alle farger. Uansett hvilken type veggfinish du velger, skal grått polstring ikke se bra ut med det.

Sofa grå og fargerike lenestoler? En av fordelene med å kjøpe en grå sofa er at vi kan kombinere den med en lenestol, sjeselong eller sofa i en annen farge. Slike fargerike kombinasjoner er ekstremt fasjonable, slik at du kan lage et originalt, interessant interiør. Vi tilbyr interessante møbler som er ideelle for en billig grå sofa - sjekk den ut selv!

 

Hvordan velge en grå sofa?

Valget avhenger av flere faktorer:

  • størrelsen på stuen: i en stor stue kan vi presentere en mørk grå sofa med større dimensjoner eller en variert, interessant blokk, mens i en liten interiør vil en mork grå sofa med høye ben eller en lys blokk fungere bedre, da vil møblene ikke overvelde interiøret. Modulære møbler er også et interessant alternativ, slik at du kan lage en individuell kombinasjon,

  • stil i stuen: glatt, grått møbeltrekk passer best til den skandinaviske stilen og moderne interiør, mens den vatterte modellen vil fungere i klassisk og loslitt elegant interiør. Hvis vi liker eksperimenter, kan vi gjøre det motsatte, noe som vil gi stuen en klør.

  • formål: grå sovesofa? Eller kanskje en grå sofa med oppbevaring? Eller kanskje, på grunn av husholdningens komfort, vil et grått hjørne være et bedre valg? Svar på disse spørsmålene vil hjelpe deg å velge et møbel som ikke bare vil glede øyet, men også oppfylle sin funksjon. Alt du trenger ligger på SellyHome.no!

 

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel