king size seng

Antall treff: 67

Standard dimensjoner på king size seng

King size sengen som er 193 cm bred, er bredere enn queen size sengen som er 152 cm. Begge sengestørrelsene er 203 cm lange. Standard king-size-senger, dvs. østlige king-size-senger og queen-size-senger, varierer i bredden, men ikke i lengden. En king size seng har god strekkplass, men en queen size-seng er bedre i mindre soverom. De start og langsiktige kostnadene ved å eie en king-size seng vil være høyere enn en queen size seng.


En nylig populær type soveromssenger er king size seng, som også er kjent som dobbeltseng. Det er ikke vanskelig å gjette at de er ment for bruk av to personer. Imidlertid er det ikke sagt at fordelene deres ikke kan brukes av singler heller - i dette tilfellet er senger med dimensjoner på 140 × 200 cm perfekte, noe som igjen ikke er veldig komfortabel å sove for to personer. Tar ikke hensyn til disse modellene, hvis du har muligheten til å sette en større seng på soverommet. Husk å kjøpe ei king-size dyne med sengen.

King size-seng - et godt valg

Den meste optimale og meste valgte løsningen er king size seng med dimensjoner på 160 × 200 cm (vårt tilbud inkluderer også de med dimensjoner på 180 × 200 og 200 × 200 cm). Når queen size seng er brukt av to personer, er soveområdet til hver av dem innenfor 80 cm. Dette er nok til å gi brukerne nok plass til å sove komfortabelt. Med en slik seng kan du enkelt plassere et nattbord eller noen få ekstra møbler på soverommet. Du lurer på hvordan du kan plassere dem? Les videre, for i neste avsnitt vil du bli kjent med hvordan du ordner en seng i et soverom.

Mål på king size seng og innstillingen på soverommet

Den viktigste faktoren i denne saken er selvfølgelig antall brukere - det er hovedsakelig pålagt av målet på king size-sengen. Det er vanlig å anta at soveområdet for en person skal være 90 cm, for to - minst 160 cm. Et annet veldig viktig aspekt er lengden, som skal gi 25 cm rom mellom brukerens bein og sengens fremre ramme. Ikke glem også høyden, som må være ca 40-50 cm (ikke mindre enn 25-30 cm) for å gi deg friheten til å legge deg ned og stå opp med king size seng. Hva er imidlertid verdt å vite om kingsize seng-innstillingen? Det viktigste som må tas i betraktning, er plasseringen av møblene på en slik måte at hver bruker har fri tilgang til det.

Hva annet er det viktig å huske når du velger en dobbeltseng?

Først og fremst handler det om å velge riktig ramme og madrass, som vil gi en solid støtte for ryggraden. Faktisk er det de som er mest ansvarlige for vår bekvemmelighet og komfort mens vi sover. Bare rammen må selvfølgelig være tilstrekkelig stabil til å bære vekten, men det som er inni den har størst innvirkning på den personlige komforten ved bruken. Hva å ta hensyn til i denne saken? Materialet rammen er laget av og tettheten av lamellens arrangement - små hull mellom dem vil forhindre at madrassen deformeres og beveger seg mens den sover. Det er også viktig å justere madrassens fasthet. Hvis partnerne skiller seg betydelig i høyde eller vekt, er den beste løsningen å kjøpe to separate modeller. Takket være dette kan vi enkelt unngå at det dannes et hull og madrassen kollapser midt i sengen. Hva annet er verdt å vite kjøpende dobbeltseng med oppbevaring?

Hva må man tenke på når velgende en queen size seng eller king size seng?

På grunn av at vi vanligvis kjøper en ny kingsize seng hvert et par år, er det viktig å ha det gjennomtenkt. Ta hensyn til kvaliteten på utførelsen og typen materialer som brukes i produksjonen. Skjekk om sengestrukturen du planlegger å kjøpe er solid og holdbar. Ikke prøv å spare for mye på størrelsen, fordi jo større dobbeltsengen er, desto mer behagelig er den.

Vet du allerede hvilken king size seng du vil velge?

Sengen er en av de viktigste møblene i huset. Vi bruker mye tid på det, så det er viktig at vi er helt fornøyde med kjøpet vårt. Ta hensyn til dimensjoner, materiale, ramme og selvfølgelig madrassen. Stilen den skal lages i er også viktig. Tross alt må det gå bra med resten av møblene og tilbehør.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel