mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

queen size seng

( mengde produkter: 2 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge

Queen size seng - et godt valg som alle har råd til

De fleste av oss lever i konstant hast og stress, så det er verdt å gi deg den enkleste tilgjengelige metoden for å gjenvinne svekket styrke - en behagelig, avslappende søvn. Hvis vi ønsker å ha en god søvn, det er nødvendig å ha queen size seng. Å velge den beste er en veldig individuell sak, men det er noen universelle regler som man må følge.

Queen size seng - viktige dimensjoner

En queen size bed for to personer bør være minst 160 cm bred. Selvfølgelig i butikkene finnes også smalere senger - 80 eller 140 cm bred- fordi det er ikke alltid nok plass for større senger.
Sengene er produsert i henhold til standard sengestørrelser: 180 x 200 cm, 160 x 200 cm, 140 x 200 cm, enkeltsenger: 80 x 200 cm (for små soverom, men ikke veldig komfortabelt), 100 x 200 cm, 120 x 200 cm (dette er den meste populære dimensjonen). Du kan også lage en queen size-seng, men det vil også kreve å bestille en passende madrass og derfor vil øke kostnadene betydelig.

Treseng eller polstret

Når du bestemmer deg for hvilken størrelse queen size seng du trenger, må du velge materialet rammen er laget av. Møbelets holdbarhet avhenger av det, derfor det er en god ide å velge senger av tre: eik, bøk eller furu. Det er også verdt å ta hensyn til rammene laget av gode MDF- eller HDF-kort. De er også veldig holdbare, men litt billigere enn tre.

Queensize bed - høy komfort

Queen size-senger blir mer og mer populære. Rammene kan dekkes med stoff, naturlig eller økologisk lær. Avhengig av stilen og fargen på polstringen vi velger, kan det betone soverommets karakteren - legger eksperten til.
For når du velger sengeramme, er estetikk faktisk avgjørende. Valget er stort - fra stiliserte himmelsenger til minimalistiske senger som ligner en japansk futon. Imidlertid er det verdt å sjekke i butikken, det vil være praktisk for oss. Den enkleste måten å finne ut av det er å legge seg på sengen, lene seg mot sengegavlen og prøve å reise seg. Det skal være enkelt å gjøre.

Queen size senge støtte er ikke bare et dekorativt element

Hvis du liker å lese i sengen, jobber med en bærbar PC eller et nettbrett i fanget ditt, velger du en enkeltseng med sengegavl. Myke, polstrede og høye nakkestøtter er de mest komfortabelt. På dem kan vi lene oss i sittende stilling.

Det viktigste som ikke er synlig - king size bed

En stige madrassen er plassert på har en mye større innvirkning på søvnkomforten enn sengerammen. Full fylling av rammen med møbelplater er den billigste løsningen, men også den minst komfortabel. Sunnere for ryggraden er rammer laget av tre, lett bøyde og sammenhengende lameller.
Rammen skal velges for madrassen. For eksempel, for en fjærmadrass, bør du ikke velge en justerbar ramme med hevet pute, fordi det kan skade fjærene.

Kingsize bed - godt valg

- Avstanden mellom lamellene er veldig viktig. Jo flere det er og jo mindre avstanden mellom dem er det, desto bedre. Lamellens fleksibilitet er også viktig. Noen rammer kan du justerbare i hardhet. På slutten kan man vurdere om man trenger en som lar deg å justere posisjonen til nakkestøtten og fotstøtten.

Queen size seng - et luksuriøst valg

En luksuriøs løsning er en queen bed, noen ganger også kalt et hotell, hvor fjærmadrassen ikke er plassert på en ramme, men på en ramme fylt med bonnellfjærer (såkalt boxspring). Boksen, sidene og nakkestøtten på madrassen er vanligvis polstret med det samme materialet for å danne en ensartet helhet.
Fordelen med queen size seng, bortsett fra at den perfekt tilpasser seg kroppens form, er dens betydelige høyde (ca. 60 cm), noe som gjør det behagelig å stå opp fra. Dette er spesielt viktig for de eldre.

Før du kjøper

Husk at jo bredere dobbeltsengen er, jo mer behagelig er det å sove på. I tillegg er det bedre å plassere to madrasser på den, spesielt når vekten til de sovende menneskene er veldig forskjellig - vi vil unngå at madrassen bøyes midt i sengen.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel