seng med pult

Antall treff: 21

Senger med pult - komfort og funksjonalitet

Barn liker aldri køyeseng med skrivebord Det er mye moro for dem å klatre i lungene. Foreldre på sin side verdsetter slike senger på grunn av deres praktiske, plassbesparende og garanti for sikkerhet. Disse typene modeller har beskyttelsesbarrierer installert, så det er ingen fare for at smårollingene faller ut om natten. Tradisjonelt forbinder vi at køyesenger bare er to madrasser, den ene over den andre. Imidlertid er det én type køyesenger, det vil si en seng med pult - i stedet for et sted å sove har de et skrivebord og en rekke hyller. Flott kombinasjon av et sted hvor du kan studere og sove på samme tid. Under sengen kan eleven gjøre lekser, eller jobbe foran en datamaskin. Møbler settet er fullført av en komfortabel ovenpå seng, selvfølgelig sikret med rekkverk.

 


Hvor kan du legge en seng med skrivebord?

De fleste forslag til køyesenger med pult nede er rettet mot unge leietakere. Modeller designet for barn og unge tar hensyn til deres behov og den lille størrelsen på barnerom. Praktiske gulvstrukturer kombinerer funksjonene til møbler for å sove, lagring av klær og skoletilbehør, samt lekser. Deres funksjonalitet og muligheten for omfattende bruk er ikke alt. Køyeseng med skrivebord for barn utmerker seg med et moderne og designende utseende. Disse konstruksjonene er produsert for både tenåringer og tenåringer. Senger med pulter i forskjellige farger er forslag for de yngste. I sin tur ser metall rå modeller eller elegante trekonstruksjoner med garderobe og hyller bedre ut i ungdomsrommet.

Flere og flere leter etter kompakte og praktiske løsninger, og det er derfor disse typene modeller ble laget for voksne. Det ser ut til at sengene med skrivepult reservert for barne- og ungdomsrom, ingenting kan være mer galt. Slike senger er perfekte for små leiligheter og studioer, der ett rom ofte har mange funksjoner. Bruken av en seng med pult, bokhylle og skap i en liten stue vil spare mye plass. Den frie plassen kan styres på en annen måte ved å sette inn et mediabenk og et lite setesett, og dermed skape et sted for ettermiddagsavslapning.

 


Frihet til å ordne sengen med et barns skrivebord

Hvis sengesett med pult skal gå til tenåringsrommet, kan vi la ham stille inn møblene etter eget skjønn, møblene fra tilbudet vårt fungerer bra her. Med Selly Home vil ditt barns rom bli et drømmerom! Senger med skrivebord for barn selges også i sett, slik at de samsvarer med hverandre når det gjelder farge og råstoff. Sengen er støttet på en spesiell struktur, med en ubebygd overflate under. Det er perfekt som et sted å leke for yngre barn eller for eldre barn å lære. Komfortable lunger fører til madrassen, hvor barnet vil kunne tilbringe ettermiddagslapper.

Selve sengen er sikret med høye sperrer. Imidlertid gjør ikke bare komfort og sikkerhet seng med pult attraktive. Vi kan enkelt legge dem i både store og små rom. De vil på en smart måte spare litt plass og vil være et interessant utstyr. Den eneste betingelsen er riktig høyde på rommet.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel