smalt nattbord

Antall treff: 6

Smalt nattbord er et av de undervurderte elementene i et soverom. Vi skjønner ofte ikke hvor viktig det er å velge nattbord. Det ser ut til å være et lite, ubetydelig utstyr som ikke vil påvirke søvnkvaliteten, men som har stor innvirkning på komforten ved å bo i dette rommet. Mange kunder velger denne typen skap på grunn av deres praktiske funksjonalitet. Den lille størrelsen på det smale skapet betyr at det alltid vil være et sted for dem, selv i mindre soverom. Smalt nattbord, bortsett fra funksjonaliteten til lagring av alt, kan gi sjarm og unikhet til interiøret vårt. Tilbudet i butikken vår inkluderer mange modeller av skap, som for eksempel nattbord av eik som passer perfekt inn i et soverom innredet i praktisk talt hvilken som helst stil

Fordeler med å ha et nattbord ved sengen din

Tenker du på å kjøpe smalt nattbord? Planlegger du et soverom, og du vet ikke hva som skal være i det? Vil du ordne et koselig og funksjonelt soverom? I så fall vil nattbordet være den perfekte løsningen for deg. En av de største fordelene med å ha et nattbord på soverommet ditt er den lille, men veldig praktiske ekstra plassen for oppbevaring av varene dine. For tiden er valget av skap veldig stort, du kan velge mellom et bredt utvalg av smalt nattbord - med en dør, med skuff, med hyller, enkle nattbord som ligner minimalistiske smalt nattbord, eller mer ekstravagante og moderne løsninger. Når du deler et soverom med en annen person, er det verdt å investere i to skap, slik at hver har et sted å oppbevare de mest nødvendige tingene. Det er dette det handler om, slik at alle kan legge noe til side uten å komme seg ut av sengen unødvendig. Skap fungerer ofte som et sted for en vekkerklokke eller en smarttelefon, som vi skilles med sjeldnere. Skapene fungerer også bra som et sted hvor vi kan sette en kopp kaffe hvis vi bestemmer oss for å bli lenger i sengen og slappe av. Vi kan med hell bruke dem som et sted for en bok når vi har et mareritt. Og når det gjelder lesing, er det verdt å vurdere å plassere en liten lampe på bordet som vil belyse vår side av sengen slik at vi komfortabelt kan dykke ned i lesingen. Ettersom skapet også fungerer som et ornament, hindrer ingenting deg i å plassere et bilde av din kjære på skapet. Et smalt nattbord er et veldig praktisk møbel. I en skuff eller i hyller skjult bak døren kan du legge fra deg mange små gjenstander som det er bra å ha for hånden, for eksempel en telefonlader eller dine egne notater. I skapet kan vi også skjule medisiner eller personlige gjenstander som vi ikke vil at alle skal ha tilgang til, spesielt barn.

Hvordan velge størrelsen på bordet

Som med alle andre rom, vil størrelsen på interiøret spille en viktig rolle når det gjelder valg av soveromsmøbler. Dyktige balanserte proporsjoner vil ikke bare tillate oss å ikke ta bort rommet og den visuelle lysheten på soverommet, men også få interiøret til å se harmonisk og gjennomtenkt ut ved første øyekast. Hva betyr dette når det kommer på smalt nattbord? Blant annet bør størrelsen av nattbord bli tilpasset til sengen de skal stå ved. Hvis sengen er av betydelig størrelse, bør de medfølgende skapene også gjøre det. Ellers vil de bli overveldet av sengen og bare falme til bakgrunnen. Som standard antas det at toppen av skapet skal være i sengens høyde eller litt over dette nivået. Og selv om dette er en gyldig regel, er den ikke helt presis. Nøkkelen her er madrassens høyde, og denne kan ofte være mye høyere enn selve sengen. Imidlertid er riktig høyde på smalt nattbordet ikke alt, dybden vil også være viktig. Hvis den er for stor, kan det gjøre det vanskelig for oss å komme oss inn og ut av sengen. Det er mest praktisk når det ikke er mer enn 60 cm. Men hva om størrelsen på rommet vårt ikke tillater oss å kjøpe et så stort skap? Det er verdt å vurdere å kjøpe et smalt bord, takket være hvilket vi vil spare den allerede begrensede plassen på soverommet, men det vil påvirke hvor mye plass vi kan legge varene våre i. Noen ganger er det verdt å vurdere om det ikke er nok med et smalt nattbord, spesielt når rommets form eller sengens plassering ikke tillater oss å plassere to skap. Et enkelt skap viser seg noen ganger å være en mer tilrådelig løsning, selv om det er mulig å plassere sengen med hodet mot veggen. Hvis det ikke er mye plass på begge sider av sengen at selv smale nattbord ser ut til å være proppet der med makt, er det verdt å velge å plassere møblene bare på den ene siden. I slike situasjoner kan en interessant løsning også være små hengeskap eller hyller, tilpasset til soverommet.

Hvordan plassere et nattbord til en seng

Mange lurer på om smale nattbord må passe til sengen når de planlegger soverommet. Skal nattbord kjøpes komplett med sengeramme? Bør alle soveromsmøbler komme fra samme samling for å skape en sammenhengende innredning? Dessverre er det ikke noe klart svar på disse spørsmålene.For den meste parten, alt avhenger av dine individuelle preferanser og smak. Det er imidlertid verdt å huske at i tilfelle av et klassisk innredet rom, bør du sikre en viss konsistens av møbelutseendet. Skapet trenger ikke å komme fra samme samling, men det skal matche sengen. Et godt matchet smalt nattbord, både når det gjelder størrelse, form, samt materiale og farge, vil gi et vakkert innredet soverom der du kan slappe av og tilbringe tid hyggelig.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel