velour sofa

Antall treff: 3

Velour sofa - du må ha den hjemme!

En velour sofa og velour hjemme har nylig blitt en populær trend. Dette stoffet fra India har lagt seg i interiørene og garderobene våre for godt og opplever bare sin andre ungdom. Velour sofa i stuen ser veldig edel ut, og samtidig koselig, den vil se bra ut i kombinasjon med for eksempel en lenestol dekket med samme stoff. Det vil være perfekt i glamour, palass, fransk og klassisk stil. De mest fasjonable fargene er grønne, marineblå, rosa og sennep. Du kan finne alle fargene på sofa velour i butikken vår!


Velour sofa på SellyHome er et unikt møbel

Vi regner med at mange fløyel sofa med en elegant struktur vil gå til hjemmene dine. Hvilemøbler er en stor avtale. I livet må vi slappe av og ha det gøy. Sitt mykt og komfortabelt i vakkert selskap. En sofa velour vil dekorere hjemmet ditt, men hvis du vil skille seg ut enda mer, kan du prøve å dekorere stuen med velourputer, gardiner og annet tilbehør.

Velour sofa har veldig få feil eller ingen i det hele tatt. Fløyelsaktig glatt, mykt, perfekt for å la være i helgen og se på favoritt-TV-showet ditt om kvelden. Lette modeller vil gi interiør med føtter. Sofa velour er et ganske holdbart materiale, men det er kjent at den kan slite seg ut litt ved bruk. Det er også et spørsmål om skitt.


Hvordan ta vare på en velour sofa?

Det er lurt å støvsuge møblene regelmessig, helst en gang i uken, så som alle andre tekstilmøbler trenger en fløyel sofa støvsuging. Fjern regelmessig smuss eller støv som kan trenge gjennom stoffet.

En velour sofa er et strikket møbel, preget av en spesiell frakk: myk og blank. Takket være den spesielle teknologien for å skape det fra mykt og mykt garn, har dette stoffet høye bruksegenskaper, og møbler laget av det gir interiøret hygge og varme. På grunn av utseendet anses en sofa velour som et luksuriøst møbel. Det vender tilbake til mote og er for tiden en av de hotteste trendene innen interiørdesign. Eiere av disse møblene bør av og til kamme håret litt for å unngå den "skrivende" effekten.

Billige veloursofaer kun i butikken vår - sjekk den ut på SellyHome.no!

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel