Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

AZARDI

(mengde produkter:4 )
Bredde

Selly Home er lidenskapelig opptatt av våre kunder har en god kundeopplevelse.

Mennesker med lidenskap - slik kan du beskrive et team som er engasjerte og skaper det perfekte produktet. Det store utvalget av våre produkter gjør det mulig for alle å finne noe til for seg selv. Vi er løsningsorienterte og finner alltid et forslag for selv i krevende situasjoner. Velg billige madrasser som passer deg best og sørg for en god natts søvn som kroppen din vil takke deg for!
Vi garanterer:
- kvalitet
- levering til avtalt tid
- hyggelig service
- rådgivning

Det er soverom som vi slapper av i og det er der vi lader våre batterier. Du kan til og med skape ditt eget drømmeland på soverommet.
Her er soveromsideèr med våre billiga madrasser
Uansett hvilken stil har du valgt på innrede ditt hjem med så er soverommet et sted der du må føle deg trygg og spesiell. Du kan skape ditt drømmesoverom om du våger å innrede etter din smak. Du lurer kanskje på hvilken soveromsinnredning er best for akkurat ditt hjem? Det finnes mange interessante muligheter! Det er du som bestemmer hvilken stil du skal ha. For eksempel kan vi tilpasse madrasser din enhver seng du velger. Vi tilbyr madrasser i mange størrelser, for eksempel madrass 120x200 eller enkel seng.

Klassisk og enkel - det er hovedtanken for de som trives med minimalistiske løsninger

Det var en periode hvor mye dekorasjon og glitter var i fokus. Nå har vi beveget oss til et sted der minimalisme og enkle løsninger som teller. Det er viktig for oss at et rom har rene linjer. Det er det som gir størst inntrykk. Et rom virker lett og romslig og da skaper det ro og harmoni. Det er egneskaper som er så ettertraktet og trives best i sånne avslappende omgivelser.
Hvis du bestemmer deg for å innrede soverom i denne stilen, så har vi bra seng som er tilgjengelig i vårt tilbud. Dette kan hjelpe deg med å oppnå det effektet som du vil ha, dvs en minimalistisk og samtidig herlig bilde. Et modern seng med lys treramme og åpent sengegavl, kommoder og nattbord med elegante sølvhåndtak, flere speil, sovesofa. Dette er bare noen forslag på hvordan du kan innrede det romslige og moderne soverommet på en veldig effektiv måte.

Spesiell inspirasjon - et soverom for de aktive

Er du en aktiv person? Liker du variasjon? Forventer du det samme fra soverommet ditt? Det er perfekt - vi har utarbeidet et tilbud også for deg. I stedet for den tradisjonelle formen av møbler, kan vi tilby deg interør som er en original kombinasjon av rektangulære og firkantede motiver. Moro med geometri, asymmetri og tyngdepunkt - alt dette vil gi soverommet ditt noe spesielt, akkurat det du måtte øsnke deg.
Soverominnredning i denne stilen innebærer ikke bare et originalt og spennende utseende, men er kjent for sin allsidig funksjon. Romslige uttrekkbar seng eller skap med spennende former er en veldig praktisk løsning som har sin anvendelse for mange i alle livsfaser. Massivttre og kvalitet på møblene gjør denne serien interessant og definitivt tidløs.

Soveromsordning med billiga madrasser for de som krever det lille ekstra

Det er ikke uvanlig at et riktig møblert og utstyrt soverom samsvarer med den mest sofistikerte og elegante stuen. Dette minner en viktoriansk stil. Det ser veldig rent og elegant når soverom matcher stilen i stue.
For å gjøre det mulig å ordne en innredning, har vi utstyrt de riktige møblene med runde ben. Det er imidlertid viktig at de geometriske og rene kurvene refererer både til modern og klassisk design. Som et resultat kan du tilpasse det viktorianske soverommet til mer moderne trender eller ordne det i en retrostil. Uansett hvilken soveroms stilen velger du, så er det helt avhenger av dine personlige preferanser. Husk at vi kan tilpasse våre madrasser til enhver send du velger. Vi tilbyr madrasser i mange størrelser, for eksempel madrass 180x200 eller madrass 80x200.

Uansett hvilken interiørdesign du velger, kan du være sikker på at møblene som brukes kan lett tilpasses i ethvert rom. og hva mer er - det vil tjene deg i mange års bruk. Den beste garantien for dette er den materialer som brukes. Treverket er tidløs og fortsatt veldig populart. Kontakt oss og gled deg med soverommet ditt i årevis!

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel