Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

BMS Group

(mengde produkter:65 )
Dybde
Bredde
PRIS
-

Kule barnesenger til barnerom

Barnerom interiør skal først og fremst være trygg og fargerik! Det finnes hele serier av møbler med inngraverte mønstrer og avrundede kanter. De venter på å fylle et rom til de aller minste. Vi har erfaring med å selge møbler i mange år. Og i løpet av denne tiden lærte vi at det gjelder å være profesjonell og levere til avtalt tid. Det er det som teller og det er det viktigste. Derfor ønsker vi å være et anbefalt selskap, og det å ha kunder som kommer tilbake til oss er et bevis på at vi leverer det vi lover. På et tidspunkt da vi har fått flere og flere spørsmål fra diverse deler i Norden ble det tatt beslutning om å etablere en nettbutikk. Da har vi bestemt oss om å tilby barnemøbler i vårt tilbud. Interiør til barnerommet laget akkurat som du vil ha det.

Barnesenger-skapt for dine barn

Tanken bak en nettbutikk var et ønske om å gjøre shopping hos oss til noe enkelt og attraktivt for deg. Vi tar vare på sikkerheten til de aller minste. Det betyer at alle møbler vi selger er sertifiserte og har en positiv omtale fra statens handelsdirektoratet. Loftseng i Selly Home er så dekorative og funksjonelle slik at de kan brukes av et barn eller søsken i alder fra 2 år og oppover og være i bruk over mange år. Selskapets køyeseng og uttrekkbare senger gjør det mulig å utnytte plassen maksimalt. Nylig har vi introdusert ny type av barneseng og vårt tilbud ble utvidet med bilformede barnsenger.

Barnesenger- funksjonell og komfortabel

Det krever mye innsats og tid å forberede og ordne et babyrom. Det er en stor utfordring der alle foreldrene vil at barna får et trygt sted å leke og sove i. Derfor å velge en riktig baby seng i det tilfellet bør være en av de viktigste faktorene som vi bør ta hensyn til. En interessant løsning er å velge et kjøp av møbler der barna på en måte vokser sammen med de og samme møbler brukes år etter år. Like kult er et kjøp av møbler som ser stillig ut og også er et leketøy. Selly Home tilbyr møbler i mange interessante løsninger og dette burde vi vurdere. Vi tilbyr en rekke kule ideer og våre produkter har interessant utseende som barnet ditt kan like. Racerbilseng er i nordisk stil, noe som er veldig populært og ønskelig i dag.

Selly Home Furniture er et ledende selskap som designer og lager senger for barn og tenåringer. I tilbudet vårt finner du Selly Home barnesenger dedikert til de aller minste og tenåringer.

Selly Home seng barn - komfort og eleganse i ett

Barnemøbler fra Selly Home passer godt i et rom både for et enkelt barn og søsken. Køyesenger og uttrekkbare senger som tilbys av sarenka.eu gjør at plassen utnyttes maksimalt selv i de aller minste rom. Den ideelle løsningen for store familier eller soverom på hytte kan være en køyeseng for 3 personer spesialdesignet av Selly Home-gruppen. Alle barnemøbler fra Selly Home er laget for å skape en komfortabel og trygg søvn. Selly Home møbler ble laget av spesielt utvalgte materialer av høyeste kvalitet. Selly Home har fokus på modern design så vel som presisjon og kvalitet. Det resulterer i at barnemøbler er stabile og sikrer at en rolig og behagelig søvn tryg leketid.

Seng for barn

Selly Home-møbler er vakre og unike produkter. De er designet på et slikt måte at det faller i smak både for unge og de voksne forbrukere. Overflater i massivtre gjør møbler til Selly Home ikke bare brukervennlige i de daglige aktiviteter, men også til en virkelig glede å se på de. Furu som møblene er laget av er av høy kvalitet og er FSC-sertifisert. De er allergivennlige, så det er trygt for den myke babyhuden. Avrundede kanter effektivt eliminerer risikoen for ulykker og skader. Den høye holdbarheten til våre produkter gjør at Selly Home barnemøbler tjener de yngste i mange år. Produsentene våre bruker vannbasert maling som sikrer fargen og opppfyller alle krav til produktet som skal tilbys. Malte overflater er helsevennlige og motstandsdyktige som gjør at det er praktisk i det daglige. Sjekk de fargerike barnemøbler hos Selly Home og design barnas unike rom. Kjøpe seng for barnet ditt hos oss!

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Close
pixel