Black Friday 2020

Antall treff: 1

Kampanjer Black Friday 2020 i Norge

Navnet Black Friday kan være misvisende. Adjektivet "svart" brukes vi vanligvis for å beskrive de dagene som noen tragedier, ulykker, naturkatastrofer eller kollapser skjedde. Dagen etter høsttakkefesten ble navnet black friday norwegian og føsrte gang brukt på begynnelsen av 1950-tallet. Politi i Philadelphia snakket om Black Friday og Black Saturday i sammenheng med kommunikasjonsproblemer forårsaket av utbredt interesse for salg. I en lignende tone skrev Black Friday i 1975 "The New York Times", og kalte den den travleste dagen i butikker og på veien.

Hva er black friday ?

Navnet Black Friday har en forklaring til, som opprettes seg i 80-tallet. Da salget før jula ble mer populært og selgerne bestemte seg for å ta seg av den bedre PR. I følge denne versjonen kommer uttrykket Black Friday fra den tiden da handelsmenn oppbevarte regnskapsbøkene sine. De skrev tap i rødt blekk, og overskudd i svart. Så vi kan gjette, at Black friday Norge er en dag som selgere kan stole på betydelige inntekter. Og dette er tilfelle - på Black Friday registrerer butikker i USA den høyeste trafikk- og salgsrekorden hvert år. I rushtiden aksepterte nettbutikker over 4,2 tusen. bestillinger per minutt! Hva er årets black friday dato og hva er Black Friday?

When is black friday?

Datoer fra Black Friday har endret seg hver år. Spesielt for deg har vi skrei datoer for de neste årene.

Past Black Friday tilbud dates

Black Friday 2015 var fredag ​​22. november 2015

Black Friday 2016 var fredag ​​25. november 2016

Black Friday 2017 var fredag ​​24. november 2017

Black Friday 2018 var på fredag ​​23. november 2018

Black Friday 2019 var på fredag ​​29. november 2019

Future Black Friday tilbud dates

Black Friday 2020 er på fredag ​​27. november 2020

Black Friday 2021 er på fredag ​​26. november 2021

Black Friday 2022 er fredag ​​25. november 2022

Black Friday 2023 er på fredag ​​24. november 2023

Black Friday 2024 er fredag ​​29. november 2024

Som du kan se black friday date endres seg hvert år. Vi håper at listen vår skal være hjelpsom for alle forbrukere som liker å være informert litt før.

Hva handler black friday oslo om? Når den faller ut? Hva er historien? Black Friday er alltid den siste fredagen i november, dagen etter den viktige høsttakkefesten i USA. Dette er begynnelsen på en shoppingtur for mange mennesker før jul. Det er vanskelig å bestemme hvilken versjon av denne opprettingen er riktig. Navnet kommer fra fargen på blekket som ble brukt til å registrere forretningsoppgjørene. Tap ble alltid skrevet med rødt, mens overskuddet med svart. En annen historie forteller at navnet er assosiert med byen Philadelphia. Trafikken på gata var så høy at politiet måtte gripe inn. Salget i Norge på black friday 2019 var dobbelt så høyt som i fjor. Hvordan vil black Friday 2020 se ut? Vi klare ikke å vente, og du?

Største rabatter i Black Friday 2020

På shopping prøver de fleste butikker å tilby kundene med de beste kampanjene. Selvfølgelig er store detaljhandelskjeder og de mest populære merkene ledende her, og tilbyr sine produkter til en betydelig rabatt. I mange år de mest populære produktene som var kjøpt i komplett black friday ​ var ​elektroniske enheter. Nettbutikker tilbyr de beste tilbudene på black friday 2020. Utviklet også cyber monday tilbud, som er de beste kampanjene på internett . Hvis du vil å kjøpe en ny TV, det er godt å gjøre det akkurat på denne dagen. En LCD-TV som du vil kjøpe på black friday deals ,Cyber ​​Mandag eller i løpet av Black Week kan koste mye billigere enn i vanlig dag. Det er akkuart det samme med annet elektronisk utstyr, for eksempel stasjonære maskiner, smarttelefoner og nettbrett. Bærbare PC i laveste prisene vil være tilgjengelige i løpet av denne perioden. Hvis vi ønsker å treffe de beste prisene, så du kan prøve å kjøpe så mye som mulig i black friday xxl. Å kjøpe gaver i rimelige priser kan spare penger vår.

Hva kan jeg kjøpe i Black Friday tilbud ?

Black Friday 2020 kan vi kjøpe mye mer produkter i laveste prisene enn bare elektronisk utstyr. Andre mest populære kategorien som ble kjøpt på den tiden, er klær. Salg i klesbutikker gjør at mange mennesker bestemmer seg for å komplettere eller bytte ut hele garderoben. Salg på nettet er spesielt populært fordi mislykkede kjøp alltid kan returneres. Det er absolutt verdt å sjekke ut de beste kampanjene i favorittbutikkene i de beste black friday tilbudene ,fordi vi kan kjøpe designerklær for de laveste prisene. Veldig ofte kleskampanjer er avhengige av at vi får den neste artikkelen for 1 krone. Å handle i Black Friday 2020 gi oss muligheten til å kjøpe mange attraktive klær, for eksempel: billige bluser, designerbukser eller de beste jakkene. Hos Selly Home under black friday sale kan du kjøpe mange produkter til de beste tilgjengelige prisene. Tallrike rabatter og kampanjer vil garantert deg til å spare mye penger. I black friday 2019 norway salget doblet seg!

Fordeler i vårt beste friday ​​tilbud

Black Friday er den første fredagen etter Thanksgiving (vanligvis den siste fredagen i november). I black friday beste tilbud prisene faller på mange produkter med opptil 50%. På torsdag midnatt nettbutikker begynner å selge produkter i reduserte priser. Noe salg klare du å se i foran av kjøpesentre. I oppfordrer beste black friday ​​rekordrabatter til å dra nytte av kampanjen. De mest populære produkter er elektronikk og luksus merkevarer. Amerikanere stiller opp i lange linjer før butikkene åpner seg. Alle kjøpesentre har forlenger åpningstidene på denne dagen. For markedsføring salg på Black Friday er en stor sjanse for høyere inntekter. På den samme måte som tilbud black friday fuksjonere også første mandagen etter Thanksgiving - Cyber ​​Mondays. I flere år Norge har sett en trend med rabatter på helger som den amerikanske Black Friday 2020 . History black friday norway har mange tradisjoner. En av dem viser rekordfallet i gullpriser i 1869 som er et resultat av aksjemarkedsspekulasjoner. En annen teori sier, at selgere fikk den første rettferdige godtgjørelsen på 1980-tallet.

Er kampanjer bare i xxl black friday?

Avhengig av butikk, du kan forvente gode rabatter på et begrenset antall produkter. Når vi kommer tilbake til spørsmålet, "Er kampanjer begrenset seg til bare fredag? "Nei. I dag forbrukere er mye mer sulten og de trenge mer tid til å være helt "fullt". De siste årene kampanjer begynt å vises black friday prisjakt litt før ca fra mandag. Faktisk black friday i Norge som bare finner sted på fredag ​​etter Thanksgiving. Hvis kampanjer faktisk varte bare i en dag i alle butikker på samme tid, kunder skulle bli bombardert med salgsfremmende meldinger, og selgere klarte ikke å håndtere alle ordrer. Dataene viser at norwegian black friday i løpet av fjorårets sendte hele 9,5 millioner SMS til kundene. Dobbelt så mye som på lørdag og søndag etter "Black Friday". Og vi snakker bare om tekstmeldingene i seg selv. På grunn av galskapen på fredag vi er fortsatt oversvømmet av annonser på Internett, TV og radio. Hvis vi samle alt bare på en dag, kunne vi ikke tåle det. Skal black fredag 2020 matche black fredag 2019 ? Vi får se.

Hva er cyber monday 2020 og Black Week?

Cyber monday norge, eller Digital Friday, er akkurat denne mandagen etter black fredag 2020 tilbud, når alle nettbutikker og selgere er spesielt aktive. Black Week starter den siste mandagen før best black friday deals. Phew, dette er sannsynligvis all informasjonen. Det er verdt å avslutte vårt argument med et eller annet positivt aspekt. Hva sier du om black friday meme ? KLIKK

Et effektivt forbrukerøye klare å skille reelle rabatter fra falske markedsførere. Du finner alle de beste kampanjetilbudene på Selly Home. Vi inviterer alle gode kjøpere til en shopping. Black Friday 2020 nærmer seg raskt. Ikke glemt om det!

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel