Sommer tilbud

Antall treff: 121

Hvorfor feirer vi påske ?

Påske er en spesiell glede fordi Kristi oppstandelse er et symbol på seieren over synd og død der kristne deltar. Når er påske?
Det velsignede sakramentet utføres fra Den Hellige Grav og i en høytidelig prosesjon - i løpet av bjelken av bjeller og påske sanger - gjennomført tre ganger rundt kirken. En gang oppstandelsen av oppstandelsesmassen ble ledsaget av kanonens brøl. I dag - bare firecrackers. Sesong Sovesofa Tilbud - sjekk ut Selly Home-tilbudet! 
Påske egg !
Hvordan lage påskeegg? Det er mange typer dekorert, juleegg. En av dem er den såkalte drapanki. Teknikken innebærer å skrape med et skarpt verktøy farget eggeskall. Riper kan oftest finnes i Polen og Østerrike.
En annen teknikk er å fargelegge eggene i en fargerik avkok der eggene produseres, noen ganger kalt maleri eller bøller. Tidligere ble det bare brukt naturlige ingredienser for farging av egg. For tiden brukes kunstige fargestoffer mer og oftere. Beste Tilbud 4 Deg - finn den perfekte modellen med Selly Home!

Påske kylling og andre symboler på påsken

- Egg - symboliserer nytt liv, gjenfødelse, som den oppstandne har gjort, livets seier over døden. Åpen og kutte betyr en åpen grav. På påskedag deler vi den hengiven del av egget, hvor mange mennesker det er i familien, da alle av dem gjør ønsker. Ifølge tradisjonen må du spise stykket ditt oppe ... for å beskytte mot korsets smerte,
- Lammet - i gammeltestamentlig tradisjon var det et symbol på holocaust i det nye testamente - den seirende Kristus. Ofte er det en påskebanner ved siden av ham - i hvitt, gull og rødt. "Alleluia" vises også,
- Påskebunny - ofte på julekortene, på bordene og i sjokoladeinnstillingen ser en kanin fram - det er et symbol på den gjenopplivende naturen, våren og fruktbarheten.

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel