Barstoler til spisestue

Antall treff: 14

Barstoler til kjøkkenøy

Barstol er en perfekt løsning som gjør at vi kan spare mye plass på kjøkkenet eller spisestuen. Barstoler er oftere funnet ikke bare på puber, men også i stilig innredet interiør. De finner et flott sted i loft eller moderne rom. Drømmer du om å forfriske interiøret ditt og legge til sin unik karakter? Sjekk ut våre barnestoler av tre, som er perfekte for skandinaviske og industrielle rom. Eller er du kanskje en person som verdsetter praktiske måter å håndtere hjemmeområdet på? I så fall vil moderne barstoler oppfylle alle dine forventninger. Funksjonell, bruker ikke mye plass. Stilig og designer barstoler passer perfekt inn i hver spisestue eller kjøkken. Sjekk tilbudet vårt og legg til en unik touch til ditt interiør

Hvilken høyde på barstolen?

Barstoler og stoler er ikke bare funksjonelle møbler for små rom, men også en sjanse til å gi en unik stil i hjemmet ditt, og dermed gi en ekstra del av originalitet og individualitet.
De vanligste spørsmålene om stoler og barstoler er knyttet til valg av riktig høyde. Hva skal prosessen starte med? Det første trinnet vil være å måle høyden på telleren, barbordet eller andre møbler der barstolen skal bli.
Standarden som brukes til å bli antatt at forskjellen mellom høyden av stolsetet og høyden av stangen skap medfølgende bør være minst 25-27 cm (de med en lav eller middels høyde), og fortrinnsvis omtrent 30 cm (spesielt anbefalt for mennesker med høyere høyde). For mange barstoler, spesielt modeller med høyere setehøyde, er benstøtten ofte brukt - for å gi en behagelig støtte til føttene, bør den ligge ca 40 cm under setet.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel