Hjørnesofaer

Antall treff: 260

 

 

 

 

Finn det perfekte sofa hjørnet hos oss

 

Sofaen er en av de viktigste møblene i stuen. Den setter gjerne stilen for resten av rommet og derfor bør den velges med omhu. Derfor er et viktig å bruke tid på å velge farge, form og material.

 

En av de mest allsidige sofatypene er en hjørnesofa. Mange tenker at den kun skal brukes i et hjørne, men faktum er at den gjerne kan stå ut i rommet. Samtidig kan hjørnet være en god måte å utnytte et område som ellers ikke er i bruk.

 

Det er ikke bare inne du kan få en maksimal utnyttelse av plassen. Vi har også flere utendørs hjørnesofa modeller. En slik løsning kan være akkurat det som skal til for at uteområdet ditt blir helt perfekt.

Hvor mange skal bruke sofaen?

 

Det er viktig å tenke på hvem og hvor mange som skal bruke sofaen. Dette er med på å bestemme størrelsen og materialet. Har man flere barn, bør materialet tåle å vaskes eller at det enkelt kan tørkes av. Hvis ikke risikerer du at den raskt blir full av flekker.

 

Du bør også tenke på hvordan du sitter i sofaen. Ønsker du å strekke ut beina og sitte godt i et hjørne? Hvor dyp ønsker du du at sofaen skal være? Alt dette er faktorer som du bør ta hensyn til når du vurderer å kjøpe en hjørnesofa.

 

Skulle du innimellom ha behov for ekstra soveplass, har vi flere sovesofa modeller med hjørne. De har også en innebygd plass til laken, puter og dyner. Perfekt i et hus eller en leilighet uten gjesterom. Et par raske grep, og sengen står klar til dine gjester.

Rommets størrelse

En sofa tar mye plass i stuen og hvis du velger feil sofa, kan du risikere at sofaen blir for dominerende. Dette kan gjøre stuen ukoselig. Derfor anbefaler vi at du måler opp stuen og gjerne lager en plantegning. Sett inn forskjellige møbler og se hvor mye sofaen vil ruve.

 

Noen synes det kan være vanskelig å se for seg hvordan rommet blir i praksis. En løsning kan være å legge noe på gulvet som tar opp like stor plass som hjørnesofaen. Dette vil gjøre et enklere å se hvordan du skal plassere andre møbler. Bruk gjerne tomme kasser eller plastposer.

 

En hjørnesofa selges med hjørnet enten til venstre eller til høyre. Bestem hvor hjørnet skal være når du bestiller og husk at dette ikke kan endres i ettertid. Alle modellene er tilgjengelig med hjørne til høyre eller til venstre.

 

 

Rimeligere i nettbutikk

Vi har kjøpt inn hjørnesofaer fra flere forskjellige produsenter for å kunne gi deg mye å velge mellom.  Ved å kutte ut fordyrende elementer som butikklokale, kan vi presse prisene. Resultatet er at vi kan konkurrere med de som selger billige hjørnesofaer på pris og leverer topp kvalitet.

 

Alt du trenger å gjøre er å plukke ut et sofa hjørne i nettbutikken, fylle ut alle detaljene og vente på leveransen. Raskt og enkelt. Vi leverer møbelet rett hjem til deg, helt gratis.

 

 

 

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel