Kolleksjon Alva

Antall treff: 4

Billige møbler på nett

ALVA-systemet er et veldig interessant alternativ for alle elskere av godt dekorerte interiører. De ble designet på en interessant og ukonvensjonell måte og laget med stor presisjon. Elementene som utgjør denne samlingen er laget av laminert sponplate av høy kvalitet. De er preget av moderne design, flott funksjonalitet og enkel rengjøring, noe som er en utvilsom fordel ved daglig bruk. Systemet passer harmonisk inn i ethvert arrangement i stuen, ungdomsrommet og til og med soverommet. I tillegg vil de presenterte møblene se veldig bra ut på hotellrom eller gjestehus, så vel som på alle typer kontorer.

Moderne stue i leiligheten din

Alva er et utmerket forslag til møbler i stuen. Interessant, enkel design vil passe perfekt til den moderne og klassiske interiørdesignen. Laminert bord av høy kvalitet er preget av økt motstand mot høye temperaturer samt riper og riper. Veggenheten er utstyrt med åpne og lukkede hyller.

Billige møbler og høy kvalitet

Alva-settet er et minimalistisk design med en bris av de nyeste designtrendene, takket være hvilken du vil komponere en fantastisk plass i stuen. En enkel, original form for klumper vil tillate et interessant arrangement av plassen å slappe av. Original og moderne design gjør at møbler fra Alva-kolleksjonen vil passe til enhver type interiør. Møblene er laget av laminert bord av høy kvalitet med ABS-forsterkninger. Disse materialene og solid utførelse garanterer at produktet vil tjene deg godt i lang tid.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel