Kolleksjon Arco

Antall treff: 24

Møbler og interiør - Møbler fra Selly Home

ARCO-systemmøbler vil gi sjarm til stuen du har ordnet. Denne samlingen ble laget for elskere av moderne løsninger som ikke er fornøyd med middelmådighet. Materialer av høy kvalitet som møbler ble laget av, garanterer deres holdbarhet og styrke. Glansede fronter er tilgjengelige i flere forskjellige, veldig fasjonable fargevarianter:
- Artisan Oak / Artisan Oak - Grå grafittinnsats
- Hvit / hvit glans - barnebarn eik innfelt

Inspirasjon stue

Hvert av tilbudene gir elegante gaver i lyse, romslige salonger, som tilfører en unik karakter. Det er verdt å ta hensyn til den store kommoden som er tilgjengelig som en del av systemet. De åpnes enkelt, de er problemfrie å rengjøre, og i tillegg imponerer de med sin presisjon. Moderne møbler kan diversifiseres ved å kjøpe LED-belysning, som er ivrig valgt av kundene i butikken vår. Den elegante kolleksjonen vil fungere godt i romslige stuer, der det absolutt vil være mulig å vise veggenheten presentert nedenfor. Dette er et flott tilbud for de som foretrekker originale komposisjoner og ønsker å diversifisere stuen sin. Vi er overbevist om at ARCO-kolleksjonen også vil stjele hjertene dine og gi rom for et moderne, funksjonelt og fasjonabelt arrangement av det stedet du bruker mest tid på i løpet av dagen.

Stue møbler

Alva er et utmerket forslag til møbler i stuen. Interessant, enkel design vil passe perfekt til den moderne og klassiske interiørdesignen. Laminert bord av høy kvalitet er preget av økt motstand mot høye temperaturer samt riper. Veggenheten er utstyrt med åpne og lukkede hyller.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel