Kolleksjon Hector

Antall treff: 15

Moderne møbler for deg!

Hektor-settet er et perfekt forslag for møbler i stuen. Vær oppmerksom på vinduene som viser dekorasjoner eller servise. De rommelige skuffene i TV-skapet er et flott sted for lydvideoutstyr. Avrundede former, glatte fronter og høyglans. Denne elegansen og det moderne utseendet vil gjøre at veggenheten passer perfekt til interiørdesignen. Møblene er laget av høykvalitets bord, som er motstandsdyktig mot riper og skader.

Stuemøbler

Hektor-kolleksjonen er møbler for folk som elsker mote og alle nyheter, inkludert de som er innen interiørdekorasjon. De har en interessant, moderne design. Kroppene deres er laget av slitesterkt hvitt laminert brett. Møbelfronter og topper er laget av MDF dekket med hvit blank membranfolie. Et karakteristisk trekk ved disse møblene og samtidig deres bemerkelsesverdige dekor er karbonglass innebygd i aluminiumsrammer i svart. Eventuelt kan hyllene lyses opp med energisparende LED Quatro-belysning. Møbler har i henhold til dagens trender ikke håndtak. De erstattes av fronter. I denne samlingen er det et titalls klumper til rådighet for klienten. Ved å velge fra et slikt antall elementer, kan du lage et unikt arrangement av stuen. Det hele avhenger av beboernes behov og den tilgjengelige plassen. Hektor-kolleksjonen er først og fremst for mennesker som foretrekker en moderne, minimalistisk stil.

Stue design

HEKTOR er et elegant og moderne sett med dagens møbler, der detaljer og farger spiller en viktig rolle. Dette er en utvikling av salongmodellen som er godkjent av våre kunder. Kombinasjonen av fasjonable farger Hvit med en hvit glans i membranen gir møblene et veldig attraktivt utseende. Fronter laget i moderne teknologi takket være glans og hvit farge passer perfekt til dagens trender. Denne kolleksjonen kjennetegnes ved hvordan dører og skuffer åpnes. Tradisjonelle håndtak er erstattet av høyklasse PUSCH-systemer. Det hele er diversifisert av tilgjengelig LED-belysning som et alternativ. Billig møbler til deg!

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel