Kolleksjon Inline

Antall treff: 10

Interiør 2018 stue

Møbler fra Inline-kolleksjonen vil passe perfekt i både en liten og en stor stue. La deg overraske av den solide ytelsen og funksjonaliteten. Laget av materialer av høyeste kvalitet garanterer sikkerhet og bekvemmelighet.
Et forslag for elskere som verdsetter moderne løsninger og minimalisme i form. En subtil kombinasjon av farger: vakkert tre, rent hvitt og naturstein.
Stilige møbler er et flott forslag for fans av praktiske, modulære møbler. Tilbudet inkluderer kommoder, bord, skap, stoler og bord, ved hjelp av hvilke du kan ta vare på en omfattende interiørdesign. Tilgjengelige forslag er gode i moderne ordninger. Det er verdt å ta hensyn til de lyse fargene i den presenterte kolleksjonen, som perfekt matcher blant annet innredningen i en moteriktig skandinavisk stil.

Eksklusive møbler til en god pris

Imponerende modulmøbler er preget av et attraktivt utseende basert på rav eik, hvitt og en lys atelier. Deres lyse farger vil være perfekte både mot hvite eller beige vegger og i interiør ferdig i mørkere nyanser. Utvalgte møbler kan bestilles med belysning - det er et flott alternativ for folk som ønsker en ekstra, subtil lyskilde. Inline-kolleksjonen inkluderer produkter designet på grunnlag av rektangulære faste stoffer. Det er umulig å nekte dem for funksjonalitet - romslige skap, kommoder og bord er med på å holde orden i rommet. Mange møbler har ekstra fasiliteter, for eksempel ergonomisk stolrygg eller praktiske hyller under salongbordet.
Samlingen kombinerer vellykket funksjonalitet med et effektivt utseende. Takket være de lyse fargene, fungerer disse originale systemmøblene også som en optisk forstørrelse av interiøret. Dette er et utmerket valg for de som foretrekker moderne design, som legger merke til utstyrets dekorative egenskaper.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel