Kolleksjon Lumi

Antall treff: 19

Moderne stue inspirasjon

Lumi møbelskolleksjonen som presenteres her er en flott måte å dekorere interiøret i en moderne stue. Disse møblene har en enkel, massiv konstruksjon der kroppen tyknes. Fronter med en tydelig markert segmentstruktur og avsluttet med store, langsgående håndtak i kroppens farge harmonerer godt med denne konstruksjonen. Samlingen av disse interessante møblene er tilgjengelig i to fargekombinasjoner, dvs. i kombinasjon av en cayon eik dekor med en sandgrå glansfarge, og i en kombinasjon av en beufort eik dekor med en høyglans hvit farge. Denne typen stil gjør at møblene ser veldig moderne og fasjonable ut. Deres lyse, varme farge lyser rommet visuelt og gjør interiøret koselig og bidrar til hvile. Ulike tilgjengelige blokker vil tillate deg å utstyre stuen med nødvendige møbler og lage sin egen unike ordning.

Inspirasjon tv stue

Lumi-møbleringssystemet for stuen er tilgjengelig i to fargealternativer: laminert tavle av beaufort-eik kombinert med hvite fronter og lamineringsplater i eikekamon i eik kombinert med sandgrå fronter.
Møbelfronter er dekket med en glansmembran av høy kvalitet, som sikrer lang bruk og et elegant utseende.
For enkelhets skyld har skuffer full forlengelsesglass, som vil gi enkel tilgang til alle elementene som er lagret i dem. Displayskap og kommoder har en profil med LED-belysning, noe som gir møblene et interessant utseende. Hvis du vil vise objekter som er lagret i skjermvinduene i tillegg, kan du montere LED-belysning tilgjengelig.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel